Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 2 Μαρτίου

Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας



ΚΡΙΟΣ: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισές κουβέντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι δεν θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται.

ΛΕΩΝ: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε. Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δεν θα καταφέρετε και πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΥΣ: Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας.  

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»