Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όλα για τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου και όσα φέρνει στο ζώδιό σας

Η νέα σελήνη στις 10 Μαρτίου έρχεται πιο κοντά στη θερινή ώρα, ετοιμαστείτε για περισσότερο φως!Ενώ τα νέα φεγγάρια είναι πάντα σκοτεινά στην εμφάνιση, η σεληνιακή φάση του Μαρτίου έχει μια φωτεινή πλευρά! Θα συμβεί στις 10 Μαρτίου, κι αυτό το σεληνιακό φεγγάρι θα είναι μια νέα σελήνη στους Ιχθύς και θα συμπίπτει με τη θερινή ώρα – που σημαίνει ότι οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και πιο φωτεινές από εδώ.

Pixel

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς το νέο φεγγάρι του Μαρτίου –υποσχόμενες εμπειρίες που τονώνουν, νέοι ορίζοντες και πολλές ζωντανές εκπλήξεις– σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, Κριοί, το αξίζετε! Η νέα σελήνη του Μαρτίου θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Προετοιμαστείτε για ξεκούραστο ύπνο και μερικά βαθιά όνειρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σημειώνοντας ότι είναι επίσης μια ευεργετική στιγμή για να φανταστείτε πώς θα θέλατε να χτίσετε τη ζωή σας το επόμενο έτος. Εστιάστε στη μείωση του άγχους και της ψυχικής σας υγείας.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείτε, Ταύροι! Η νέα σελήνη ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή και το δίκτυό σας, κάτι που μπορεί να σας εμπνεύσει να συναντήσετε το πλήρωμά σας ή να παρακολουθήσετε μια εκθαμβωτική ή ρομαντική εκδήλωση. Εκδηλώστε και φτιάξτε έναν πίνακα οράματος. Δώστε προτεραιότητα στις φιλοδοξίες που θα θέλατε να επιδιώξετε αμέσως και αρχίστε να τις πραγματοποιείτε.

Δίδυμοι

Είστε σε συνεχή κίνηση, Δίδυμοι! Η νέα σελήνη χαμογελά στην επαγγελματική σας ζωή και σας λέει να φτάσετε στην κορυφή τώρα. Νέα ταξίδια σας περιμένουν στην καριέρα σας και θα μπορούσατε ακόμη και να έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε περισσότερη δύναμη, επιτυχία ή αναγνώριση. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα πρόοδό σας, δουλέψτε πιο σκληρά και προσπαθήστε να στραφείτε σε μια πιο ικανοποιητική κατεύθυνση ή αναζητήστε μια καλύτερη δουλειά. Μπορεί να έχετε την τύχη με το μέρος σας!

Καρκίνος

Διευρύνετε το μυαλό και τους ορίζοντές σας, Καρκίνοι. Η νέα σελήνη του Μαρτίου θα σας δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσετε νέες περιπέτειες που σας εμπνέουν και στη συνέχεια να μοιραστείτε αυτή τη γνώση με άλλους. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν να ακολουθήσουν ταξίδια, μετανάστευση ή διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις τώρα. Άλλοι, εν τω μεταξύ, μπορεί να αισθάνονται ότι ελκύονται από μια ακαδημαϊκή πορεία ή μια νέα προσπάθεια μέσων ή εκδόσεων. Εάν έχετε πνευματικές αναζητήσεις, θα μπορούσατε να κληθείτε σε νέες προοπτικές ή να εμπλακείτε σε μια θρησκευτική πορεία. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι, σκεφτείτε έξω από το κουτί!

Λέων

Σκεφτείτε τις σχέσεις σας, Λέοντες. Μπορεί να συγκεντρωθείτε ιδιαίτερα στη διαπραγμάτευση ενός νέου τρόπου για να σταθείτε μαζί με κάποιον σε δουλειά ή αγάπη. Εάν υπάρχουν ανισορροπίες, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να εκπληρώσετε περισσότερες από τις ανάγκες σας. Αυτό το ίδιο φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια αλλαγή στα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή μπόνους, διακανονισμού, επιταγής, επενδύσεων ή πακέτου παροχών.

Παρθένος

Θα μπορούσατε να συναντήσετε το ταίρι σας, Παρθένοι! Η νέα σελήνη θα σας χαμογελάσει τόσο γλυκά, κάτι που μπορεί να σας δώσει τη δύναμη να ενωθείτε με κάποιον που σας καθρεφτίζει στον έρωτα ή στην καριέρα. Εάν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσατε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον με μακροπρόθεσμη δυνατότητα παραμονής. Εάν είστε σε μια αφοσιωμένη σχέση, θα μπορούσατε να συζητήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Η συντοφικότητα θα είναι ευλογημένη αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Ετοιμαστείτε να τολμήσετε αλλαγές, Ζυγοί! Η νέα σελήνη του Μαρτίου αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε την καθημερινή σας ρουτίνα, καθώς και εξισορροπεί την παραγωγικότητα με όλες τις ευθύνες στο πιάτο σας. Ενώ θα μπορούσε να σας παραδοθεί περισσότερη δουλειά από τον εργοδότη σας ή περισσότερα καθήκοντα στους ώμους σας από τη ζωή γενικά, αξιολογείτε πραγματικά την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής τώρα, ώστε να μην εξαντλείτε τον εαυτό σας. Εάν είστε ισορροπημένοι, θα είστε σε θέση να έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας!

Σκορπιός

Η αγάπη είναι στον αέρα, Σκορπιοί! Η νέα σελήνη του Μαρτίου θα γεμίσει τη ζωή σας με διασκέδαση, πάθος και ρομαντισμό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό φεγγάρι της χρονιάς για τους ελεύθερους. Βγείτε εκεί έξω και προγραμματίστε όσο το δυνατόν περισσότερες συναντήσεις. Κάποιος πραγματικά ξεχωριστός θα μπορούσε να ανάψει φωτιά στην καρδιά σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα μπορούσατε επίσης να μοιραστείτε αυτή τη λάμψη, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Κάντε κάτι διασκεδαστικό και αξέχαστο.

Τοξότης

Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι, Τοξότες! Η νέα σελήνη του Μαρτίου θα αναδείξει την οικιακή σας ζωή σε αντίθεση με την τυπική σας νοοτροπία go-go-go. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αλλαγή, είτε σε μια αναδόμηση είτε σε μετεγκατάσταση. Θα πρέπει να νιώθετε πιο κατασταλαγμένοι και χαρούμενοι τώρα, γι' αυτό απολαύστε αυτές τις απλές στιγμές.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ακουστείτε, Αιγόκεροι! Η νέα σελήνη ενισχύει τη φωνή και τις ιδέες σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει την ώθηση να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε ένα συναρπαστικό έργο γραφής, ομιλίας ή διαφήμισης. Με την πνευματική σας πλευρά ενεργοποιημένη, θα μπορούσατε επίσης να μάθετε πολλές νέες έννοιες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε συναρπαστικές νέες κατευθύνσεις. Ταξίδια μικρών αποστάσεων, οικογενειακά και συμβατικά θέματα είναι επίσης πιθανό να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υδροχόος

Κρατήστε τα μάτια σας στο έπαθλο, Υδροχόοι! Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη νίκη στην οικονομική σας ζωή με τη μορφή μιας συναρπαστικής προσφοράς εργασίας, αύξησης, προσοδοφόρου πελάτη ή κληρονιμιάς. Εργαστείτε για αυτό μόνοι σας αντί να περιμένετε απλώς να σας έρθει. Βγείτε εκεί έξω και κάντε το να συμβεί!

Ιχθύς

Είναι εποχή των γενεθλίων σας, Ιχθύς! Έφτασε η πιο σημαντική νέα σελήνη του χρόνου. Ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να εκφράσετε τη δύναμή σας και να απαιτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε από το σύμπαν. Χρησιμοποιήστε την εβδομάδα που ακολουθεί αυτό το φεγγάρι για να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι και να είστε σκόπιμοι με τα λόγια και τις πράξεις σας και να παρακολουθείτε τις πόρτες να ανοίγουν για εσάς όπου κι αν πάτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι εγωκεντρικά και αδιάφορα

Για να δούμε ποια ζώδια έχουν το Ego τους σε σκαλιστό θρόνο!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 29 Μαΐου

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 28 Μαΐου

Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 πολυτελή νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι

Ξέρουμε ήδη τα new entries που θα θέλεις να προσθέσεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: «Το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει»

Τελειωμένη υπόθεση ο γάμος τους – Ψάχνει σπίτι η JLO

BEAUTY NEWS

Η Vichy παρουσιάζει το νέο αόρατο λάδι σώματος Cell Protect Invisible Oil με SPF50+

Με ενεργά δερματολογικά συστατικά, σκουαλάνιο και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε