Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το ερωτικό σας ωροσκόπιο για τον Απρίλιο

Τι φέρνει στο ζώδιο σας αυτός ο μήνας ως προς την αγάπη, τις σχέσεις και τον έρωτα



Αυτόν τον μήνα, οι πλανήτες έχουν μαγειρέψει έναν χαοτικό ανάδρομο Ερμή συν μία από τις πιο ισχυρές εκλείψεις του έτους. Όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό, υπάρχουν μερικές σημαντικές κοσμικές στιγμές που όλα τα ζώδια πρέπει να προσέχουν και τα ερωτικά ωροσκόπια του Απριλίου μπορούν να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε αυτά τα αστρολογικά κύματα.

Ο μήνας ξεκίνησε με ανάδρομο Ερμή την 1η Απριλίου, ο οποίος ανατρέπει τα πράγματα, όπως η ξεκάθαρη επικοινωνία ή η διαχείριση του χρόνου από τώρα έως τις 25 Απριλίου. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας στους εραστές σας, καθώς οι λέξεις μπορούν εύκολα να διαστρεβλωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αγκαλιάστε την ευελιξία κατά τον προγραμματισμό (ή τον επαναπρογραμματισμό) συναντήσεων, επίσης.

Όσον αφορά τον ρομαντισμό, ωστόσο, η επιβράδυνση είναι πιο δύσκολη - καθώς ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη εισέρχεται στον παθιασμένο Κριό στις 5 Απριλίου. Αυτή η διέλευση θα αναδείξει την πιο δυναμική πλευρά σας στα ραντεβού και τις σχέσεις και είναι μια υπέροχη στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας. Θυμηθείτε ότι η ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου θα μπορούσε να φέρει τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες σε κορύφωση, γι' αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους εραστές σας αυτές τις λίγες μέρες. Μέχρι να ξεκινήσει η εποχή του Ταύρου στις 19 Απριλίου, η εποχή των εκλείψεων θα έχει τελειώσει και θα είναι καιρός να καλωσορίσουμε τις αισθησιακές και απολαυστικές δονήσεις της ενέργειας αυτού του σταθερού ζωδίου της γης. Προσοχή στους πρώην (ή καλωσορίστε τους με ανοιχτές αγκάλες, ανάλογα με το κλίμα σας), καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα ευθυγραμμιστεί με την Αφροδίτη, φέρνοντας ξανά στο επίκεντρο τις προηγούμενες αγκυλώσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε επίμονα ζητήματα σε συνεργασίες ή τελικά να επικοινωνήσετε με κάποιον από το παρελθόν για κλείσιμο.

Αμέσως μετά, η πανσέληνος στον αποπνικτικό και συναισθηματικό Σκορπιό στις 23 Απριλίου ανοίγει τον δρόμο για βαθύτερη οικειότητα στις σχέσεις, αρκεί να είστε πρόθυμοι να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια των επιθυμιών σας. Ο μήνας τελειώνει με συναρπαστικές ενεργειακές αλλαγές στον ρομαντισμό – καθώς οι πλανήτες αγάπης και σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στα ζώδια κυριαρχίας τους, καθιστώντας τους εξαιρετικά ισχυρούς και λαμπερούς.

Διαβάστε το ερωτικό σας ωροσκόπιο Απριλίου 20 για το ζώδιό σας.

Κριός

Η ζέστη ανεβαίνει αυτόν τον μήνα, Κριοί! Τα πράγματα ξεκινούν με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας δίπλα στην ερωτική Αφροδίτη, γι' αυτό να είστε ευγενικοί στην επικοινωνία των συναισθημάτων και των αναγκών σας, διαφορετικά οι εραστές σας μπορεί να καταλήξουν με πληγωμένα συναισθήματα. Ο άγριος παρορμητικός σας είναι μέρος της γοητείας σας, αλλά η επιβράδυνση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακές επικοινωνίες στην αγάπη. Αφήστε επιπλέον χώρο για τα συναισθήματά σας κάτω από την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 8 Απριλίου, καθώς υποφέρετε από κάποιες βαθιές ρωγμές για την επούλωση της καρδιάς και την προσωπική σας ανάπτυξη. Μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος έκλειψης, μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικός άνθρωπος και οι σχέσεις σας θα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα.

Η πανσέληνος στις 23 Απριλίου είναι συναισθηματικά φορτισμένη, γι' αυτό να έχετε επίγνωση των ερεθισμάτων σας και να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των σχέσεων και των επιθυμιών σας. Ο μήνας ολοκληρώνεται με τον παθιασμένο κοσμικό σας κυβερνήτη Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, να τονώνει τη λίμπιντο σας σε νέα ύψη και να σας δίνει το κέφι που είναι απαραίτητο για να πείτε τη γνώμη σας στις σχέσεις και να κάνετε κινήσεις προς τις πιο λαχταριστές επιθυμίες σας.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκφράσετε με λέξεις τις πιο ρομαντικές φαντασιώσεις σας. Φτιάξτε μια ονειρική λίστα αναπαραγωγής για να τη στείλετε σε έναν υποψήφιο έρωτα ή μοιραστείτε γλυκά λόγια επιβεβαίωσης με έναν εραστή. Προσπαθήστε να μεταφέρετε αυτή την ενέργεια στην έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου, γιατί τα συναισθήματα θα είναι υψηλά και τα συναισθήματα όλων θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας.

Σχεδιάστε μερικές διασκεδαστικές και ερωτικές βραδιές μόλις ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας στις 19 Απριλίου και, στη συνέχεια, φροντίστε να ανακαλύψετε καινοτομίες στην ερωτική σας ζωή κάτω από την πανσέληνο στις 23 Απριλίου. Αυτό το lunation πλήττει τον τομέα των συνεργασιών σας και σας βοηθά να απαλλαγείτε από τη δυναμική των ανθυγιεινών σχέσεων για να δημιουργήσετε χώρο για πιο ουσιαστικές ρομαντικές δεσμεύσεις, είτε πρόκειται για ανοιξιάτικο πέταγμα είτε για μακροπρόθεσμο θέμα. Προετοιμαστείτε για μια αστραφτερή λάμψη στο τέλος του μήνα, καθώς ο κοσμικός κυβερνήτης σας η Αφροδίτη –πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς– κοσμεί το ζώδιό σας από τις 29 Απριλίου. Μπαίνεις στον Μάιο με πολλές σαγηνευτικές δυνάμεις στο πλευρό σου.

Δίδυμοι

Ο εραστής πλανήτης Αφροδίτη φωτίζει τον κοινωνικό σας τομέα από τις 5 Απριλίου, καθιστώντας αυτόν τον μήνα μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσετε μερικές φλερτ βραδιές, αν είστε ελεύθεροι ή προγραμματίστε κάποια ραντεβού με φίλους, αν είστε σε σχέση. Προσέξτε μόνο να μη μιλήσετε πολύ παρορμητικά ή να μην κάνετε κατά λάθος σεξ με το λάθος άτομο, καθώς ο κυβερνών σας πλανήτης Ερμής είναι ανάδρομος! Εάν είστε ανοιχτοί σε ραντεβού, μια χαμένη σύνδεση ή μια κατάσταση παλιών friends with benefits θα μπορούσε να επανέλθει στη ζωή σας στα μέσα του μήνα. Κρατήστε ανοιχτή καρδιά αν ναι, καθώς ποτέ δεν ξέρετε αν υπάρχει μοιραίος λόγος που αυτό το άτομο επανέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας.

Όλη η ανάδρομη δραστηριότητα του Ερμή θα μπορούσε να είναι κουραστική για εσάς, επομένως το τελευταίο τρίτο του μήνα είναι καλύτερο να περάσετε αγκαλιάζοντας την ξεκούραση και χαλάρωση. Η πανσέληνος στις 23 Απριλίου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας από τυχόν μπαγιάτικο φλερτ με κείμενο και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε με έναν σημαντικό άλλο ή μια κατά τα άλλα ουσιαστική σύνδεση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να σύρετε από την άνεση του κρεβατιού σας ή να περάσετε λίγο ρομαντικό και αναζωογονητικό χρόνο στο σπίτι με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Αφήστε τις φαντασιώσεις σας να πετάξουν ελεύθερα όλη την πρώτη εβδομάδα του μήνα και δώστε περιθώριο στην επιθυμία σας να αναπτυχθεί. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες στο ρομαντισμό τώρα, οπότε αν αφήσετε τη φαντασία σας να εκτιναχθεί στα ύψη, θα μπορούσε να κάνει την ερωτική σας ζωή ακόμα πιο σέξι. Η ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους ότι θα φύγετε από τη ζώνη άνεσής σας. Το να αποχωριστείτε και να είστε ευάλωτοι δεν είναι εύκολο, αλλά οι σχέσεις είναι μια περιπέτεια – οπότε αφήστε την καρδιά σας να απολαύσει τη βόλτα!

Η επαγγελματική σας ζωή σας κρατά κρατημένους και απασχολημένους το πρώτο μισό του μήνα, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να δείτε το σημαντικό σας άλλο (και μην παραβλέπετε αυτό το άτομο που συνεχίζει να σας τραβάει τα βλέμματα στη δουλειά ευτυχισμένη ώρα). Αλλά μόλις έρθει η εποχή του Ταύρου, θα είστε έτοιμοι να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί και να διασκεδάσετε με φλερτ. Πηγαίνετε στην πόλη με τους ελεύθερους φίλους σας ή πηγαίνετε τον σύντροφό σας σε μια συναρπαστική εκδήλωση για να αλλάξετε το τοπίο. Η πανσέληνος στις 23 Απριλίου πλήττει τον τομέα των γνωριμιών σας, επομένως χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ενισχύσετε τον παράγοντα οικειότητας σε μια περιστασιακή κατάσταση ραντεβού ή να ανάψετε μια πιο πικάντικη αίσθηση πάθους σε μια υπάρχουσα συνεργασία.

Λέων

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν νέες εμπειρίες στον τομέα των γνωριμιών και των σχέσεων κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Θα είστε πρόθυμοι για εμπειρίες που μπορούν να χρησιμεύσουν ως καθρέφτης στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρό καθώς οδηγούμαστε στην έκλειψη ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου, οπότε βγείτε έξω και δοκιμάστε κάτι που μπορεί να ήταν στο παρελθόν εκτός της ζώνης άνεσής σας, είτε με ένα ολοκαίνουργιο άτομο είτε με έναν μακροχρόνιο εραστή.

Μόλις περάσει η έκλειψη, ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τα συναισθηματικά σας όρια στην αγάπη, το σεξ και τις συνεργασίες, χάρη στον λάγνο Άρη που ευθυγραμμίζεται με τον σκληροτράχηλο Κρόνο στον τομέα της οικειότητας σας στα μέσα του μήνα. Μπορεί να είναι εύκολο να παγιδευτείτε σε έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων και παθών αυτή τη στιγμή, αλλά το να κάνετε τα πράγματα αργά μπορεί να κάνει τη φωτιά της επιθυμίας να σιγοβράσει πολύ περισσότερο. Αφού λάβετε κάποιες προφυλάξεις για να προστατεύσετε τη γλυκιά λιονταριού σας καρδιά, μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε στο τέλος του μήνα, καθώς είναι η τέλεια στιγμή να ενεργήσετε σύμφωνα με τις φαντασιώσεις σας και να εξερευνήσετε τις κρυφές σας επιθυμίες με κάποιον που εμπιστεύεστε. Είτε single είτε με σύντροφο, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να είσαι λίγο πιο περιπετειώδης στην κρεβατοκάμαρα.

Παρθένος

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι μια ονειρική στιγμή για να χαθείτε στη ροζ ομίχλη του ρομαντισμού, γι' αυτό στηρίξτε τις φαντασιώσεις σας και αφήστε τη φαντασία σας να σκορπάει λίγη μαγεία στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τα συναισθηματικά σας όρια και να επανεξετάσετε τα θαμμένα συναισθήματα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα - και η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου θα φέρει αυτές τις κρυφές επιθυμίες στο λαμπρό φως της ημέρας. Μη φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα υπόγεια συναισθήματά σας και αρχίστε να εργάζεστε με αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των συνεργασιών σας! Το να τιμάτε την αλήθεια σας και να μάθετε να είστε ευάλωτοι είναι απαραίτητο.

Η παθιασμένη πανσέληνος στις 23 Απριλίου θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές συζητήσεις με τους εραστές σας, γι' αυτό ξεκινήστε να εξασκείτε τα μαθήματα που έχετε μάθει και ετοιμαστείτε να μοιραστείτε όλα όσα δημιουργήθηκαν στην καρδιά σας τις τελευταίες εβδομάδες. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα νιώσετε χαλαροί και πιο έτοιμοι να διασκεδάσετε – καθώς η ερωτική Αφροδίτη θα ενωθεί με τον ήλιο στον τομέα της περιπέτειάς σας, φωτίζοντας τη γεύση σας για το άγνωστο. Απολαύστε τη μαγεία.

Ζυγός

Με τον Ερμή ανάδρομο και την έκλειψη Ηλίου να χτυπά τη ζώνη της σχέσης σας, η ερωτική σας ζωή στρίβει, γυρίζει και μεταμορφώνεται αυτόν τον μήνα, Ζυγοί. Η έκλειψη της νέας Σελήνης στις 8 Απριλίου σας ωθεί να ξεπεράσετε μεγάλες προκλήσεις και φόβους γύρω από τη δέσμευση. Αντιμετωπίστε τις αληθινές σας επιθυμίες και ζουμάρετε προς την απόλυτη αλήθεια της καρδιάς σας! Λαχταράτε βάθος και ένταση από τους εραστές σας, οπότε είτε έχετε να κάνετε με ένα πέταγμα είτε με ένα LTR, ξεπεράστε τις κουβέντες και ασχοληθείτε με κάτι αληθινό.

Στα μέσα του μήνα, μερικές αφροδίτικες συναναστροφές (επίσης στη ζώνη της σχέσης σας) φέρνουν μοιραίες προγεύσεις ή σημαντικές ρομαντικές εξελίξεις, και ίσως μια ευκαιρία να επανορθώσετε που είχαν καθυστερήσει πολύ. Οι ευαισθησίες γύρω από τις σχέσεις φουντώνουν καθώς πλησιάζετε στην πανσέληνο στις 23 Απριλίου, αλλά αυτή η αυξημένη επίγνωση του πόνου του παρελθόντος ή του παρόντος θα μπορούσε να σας επιτρέψει να τον θεραπεύσετε. Έχετε μάθει πολλά μαθήματα και υπομείνατε αλλαγές γύρω από τις στενότερες συνεργασίες και τις αξίες σας αυτόν τον μήνα — και μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, θα έχετε επιτέλους τη σαφήνεια, το κίνητρο και την ώθηση να αρχίσετε να αναλαμβάνετε δράση για αυτές. Έρχονται περισσότερες αλλαγές, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα είναι στο γήπεδο σας!

Σκορπιός

Το πρόγραμμά σας είναι μπερδεμένο αυτόν τον μήνα χάρη στον ανάδρομο Ερμή, οπότε αφιερώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο όταν προγραμματίζετε ραντεβού και μην το παίρνετε πολύ προσωπικά αν κάποιος πρέπει να ξεφλουδίσει την τελευταία στιγμή. Τώρα είναι η ώρα για δεύτερες ευκαιρίες, Σκορπιοί! Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι γεμάτη με ονειρική ενέργεια στη ρομαντική σας ζώνη, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη γλυκιά ατμόσφαιρα για να έρθετε πιο κοντά με έναν εραστή ή να ρισκάρετε για μια φαντασία.

Μόλις η εποχή του Ταύρου κυλήσει γύρω στις 19 Απριλίου, οι σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο με πολύ πιο σοβαρό τρόπο. Η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στον τομέα της συνεργασίας σας ανοίγει το μυαλό σας σε κάθε είδους νέες περιπέτειες και ίσως ακόμη και να αλλάξει την ιδέα σας για το τι θα θέλατε να δεσμευτείτε. Περιμένετε το απροσδόκητο όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Λίγες μέρες αργότερα, μια ισχυρή πανσέληνος στο ζώδιό σας σας βοηθά να αφήσετε τις προσωπικές σας ιδιότητες, εμποδίζοντάς σας να είστε η πιο λαμπερή, λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας στις σχέσεις. Αγκαλιάστε ακριβώς αυτό που είστε αυτή τη στιγμή και θα προσελκύσετε περισσότερους ευθυγραμμισμένους εραστές καθώς προχωράτε.

Τοξότης

Η επιθυμία σας για πάθος κορυφώνεται αυτόν τον μήνα, Τοξότες, αλλά δεν είναι χωρίς κάποιο δράμα! Τόσο ο ανάδρομος Ερμής όσο και η έκλειψη Ηλίου χτυπούν τη ζώνη του σεξ και των γνωριμιών σας, δίνοντας την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τις υπάρχουσες σχέσεις με περισσότερη αυθεντικότητα ή ίσως να αρπάξετε μια δεύτερη ευκαιρία με αυτόν που ξέφυγε. Δώστε προσοχή σε ευαίσθητα σημεία ή ρομαντικές διακοπές κάτω από την έκλειψη στις 8 Απριλίου, καθώς αυτές θα μπορούσαν να είναι σημαντικές περιοχές για να εστιάσετε στην προσπάθεια θεραπείας.

Ένας ή δύο πρώην θα μπορούσαν να δείξουν το πρόσωπό τους στα DM σας στα μέσα του μήνα, οπότε αποφασίστε αν θα θέλατε να τους αγνοήσετε, να βρείτε το κλείσιμο ή να γίνετε λίγο αυθόρμητοι δίνοντάς τους μια ευκαιρία. Απλώς μην αφήσετε τον εαυτό σας να πληγωθεί, καθώς οι συναισθηματικές εκλάμψεις θα εξακολουθούν να εκτοξεύονται κάτω από την πανσέληνο στις 23 Απριλίου. Αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, η εμπιστοσύνη σας σχετικά με τις σχέσεις και τα ραντεβού θα είναι στα ύψη και θα είστε έτοιμοι να αναλάβει την παθιασμένη αναζήτηση της απόλαυσης.

Αιγόκερως

Οι ονειρεμένες συζητήσεις κυριαρχούν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, επομένως είναι μια υπέροχη στιγμή για να μοιραστείτε τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας με τον εραστή σας ή να στείλετε μηνύματα με γλυκά λόγια σε ένα πιθανό ταίρι. Τα πράγματα αισθάνονται πιο έντονα μόλις η ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τη συναισθηματική ενέργεια για να αρχίσετε να εργάζεστε μέσα από βαριές αναμνήσεις που μπορεί να βαραίνουν τις σχέσεις σας. Η απελευθέρωση από αυτές τις αποσκευές σας επιτρέπει να είστε πιο ευάλωτοι στην αγάπη.

Οι αισθησιακές δονήσεις της εποχής του Ταύρου κυριαρχούν στις 19 Απριλίου, φωτίζοντας την επιθυμία σας να φέρετε περισσότερο ρομαντισμό και φλερτ στις σχέσεις σας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε μερικά συναρπαστικά ραντεβού με έναν απροσδόκητο αγώνα και, αν είστε συνεργάτης, απολαύστε μερικές συναρπαστικές νέες εμπειρίες για να φέρετε επιπλέον παιχνίδι στη σύνδεσή σας. Μόλις η ερωτική Αφροδίτη ενωθεί με τον ήλιο στη ρομαντική σας ζώνη στις 29 Απριλίου, θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε το πάθος και την ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Είναι εύκολο να μπεις στο μυαλό σου αυτή τη στιγμή, αλλά η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι μια ονειρική στιγμή για να σβήσεις τις σκέψεις σου και να αγκαλιάσεις τις αισθησιακές απολαύσεις. Επιπλέον, λίγος χρόνος παιχνιδιού είναι η τέλεια απόσπαση της προσοχής από το χάος της εποχής της έκλειψης! Μιλώντας για την ένταση του πλανήτη Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα συνδεθεί με τη ρομαντική Αφροδίτη λίγο πριν από την έκλειψη στις 8 Απριλίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεκινήσετε εντυπωσιακές συζητήσεις με συνεργάτες ή πιθανότητες. Μη φοβάστε να ξεφλουδίσετε τα στρώματα του κρεμμυδιού και προσπαθήστε να τα συνδέσετε σε ένα βαθύτερο, πιο οικείο επίπεδο.

Η επικοινωνία είναι ένα σημαντικό θέμα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά μόλις έρθει η εποχή του Ταύρου στις 19 Απριλίου, θυμηθείτε ότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτά που έχουν να πουν τα κοντινά σας άτομα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε αποσκευές από το παρελθόν να εισχωρήσουν στις τρέχουσες ρομαντικές σας καταστάσεις και μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά εάν ένας εραστής εκφράζει κάτι με λιγότερο από τέλειο τρόπο. Εξάλλου, ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 25 Απριλίου, οπότε όλοι χρειαζόμαστε λίγη χάρη όταν μοιραζόμαστε τις εσωτερικές μας σκέψεις με κάποιον σημαντικό.

Ιχθύς

Στις 3 Απριλίου, η ερωτική Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον κοσμικό κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σκορπίζοντας ένα πέπλο μαγείας σε χρώμα τριαντάφυλλο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Η αύρα σας είναι μαγευτική, γι' αυτό είναι μια καλή στιγμή να γοητεύσετε τον ενθουσιασμό σας με τις ονειρεμένες ιδέες σας ή να φέρετε ένα σέξι στοιχείο φαντασίας σε μια τρέχουσα σχέση. Μεγάλες οικονομικές αλλαγές θα μπορούσαν να προκύψουν κάτω από την έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου, και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δυσκολέψει τον περιορισμό των αριθμών και να δει την κατάστασή σας με σαφήνεια. Αποθηκεύστε τις νύχτες με ξενύχτια για μετά το πέρας του ανάδρομου — ή δείτε αν ο σύντροφός σας θα πληρώσει τον λογαριασμό. Πες τους το ωροσκόπιο σου το είπε.

Η εποχή του Ταύρου στις 19 Απριλίου αναδεικνύει την κοινωνική σας πλευρά, γι' αυτό συζητήστε με τις εφαρμογές γνωριμιών ή παρακολουθήστε περιστασιακές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Η πανσέληνος στις 23 Απριλίου λάμπει στη ζώνη περιπέτειας του χάρτη σας, ενθαρρύνοντάς σας να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε μια ρομαντική απόδραση ή να επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις σας για τη διεξαγωγή σχέσεων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας