Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 10 Απριλίου

Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς



ΚΡΙΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν τον νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν. Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας.  Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται.

ΛΕΩΝ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΙΧΘΥΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;