Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη



ΚΡΙΟΣ: Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα τα καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΛΕΩΝ: Κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΖΥΓΟΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε τον χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Έτσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας