Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας



Τι μπορείτε να περιμένετε από την ενέργεια της εποχής του Ταύρου; Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από την εποχή του Ταύρου, ανάλογα με το ζώδιο ή/και το ωροσκόπο σας:

Κριός

Η άνεση μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από την κάλυψη των οικονομικών σου αναγκών, Κριέ. Η αντίληψή σας για τη σταθερότητα μπορεί να αλλάξει αργά αλλά σταθερά μόλις ο ήλιος εισέλθει στον Ταύρο και στον δεύτερο οίκο της ασφάλειας. Μπορεί ακόμη και να υπάρξει μια απότομη διαταραχή στη ζωή σας που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τι χρειάζεστε καθώς ο Δίας στον Ταύρο ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 20 Απριλίου. Οι αξίες σας θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά προς το καλύτερο. Ο άξονας σας θα μπορούσε να κορυφωθεί όταν απελευθερώσετε οποιαδήποτε επίμονη ντροπή, ενοχή ή αρνητικότητα γύρω στα τέλη Απριλίου.

Ο Μάιος θα έχει μια κάπως δραματική αρχή, καθώς μπορεί να χρειαστεί να επαναξιολογήσετε με ποιους είστε φίλοι και τι φιλοδοξείτε να επιτύχετε όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι. Η δημιουργία μιας όμορφης ζωής μπορεί να έχει κόστος κατά την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το τίμημα, τότε θα μπορούσατε να γίνετε πλούσιοι πέρα από τις δυνατότητές σας. Η ζωή σας θα γίνει πιο γεμάτη χάρη στις γνήσιες συνδέσεις και την ικανότητά σας να επιδιώκετε ό,τι επιθυμείτε. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας καθ' όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν του Ταύρου. Ζήστε την καλύτερη ζωή σας σύμφωνα με τις αξίες σας.

Ταύρος

Ζεις την εποχή σου, και ήρθε η ώρα να συμπεριφέρεσαι στην καλύτερη εκδοχή σου, Ταύρε! Δείξτε στον κόσμο πόσο απίστευτοι είστε καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και στον πρώτο σας οίκο της ταυτότητάς σας. Αν θέλετε να αισθάνεστε σαν τον καλύτερό σας εαυτό, τότε σχεδιάστε κάτι ξεχωριστό όταν ο Δίας στον Ταύρο εναρμονιστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε για να βρείτε τη χαρακτηριστική εμφάνιση που υποδηλώνει την αυθεντικότητά σας. Προς τα τέλη Απριλίου, ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε τι θέλετε να διατηρήσετε ή να αφήσετε να φύγει. Εστιάστε στις σχέσεις που σας ενδυναμώνουν αντί σε αυτές που ελέγχουν τη ζωή σας.

Συνεχίστε να εγκαταλείπετε την ανάγκη σας για έλεγχο όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα μπορούσε να μεταμορφώσει σημαντικά την καριέρα και την επιτυχία σας. Αλλά το catch-22 βρίσκει άνεση στην αποκόλληση, έτσι ώστε το σύμπαν και ο ανάδρομος Πλούτωνας να κάνουν τη μαγεία τους. Μέχρι το τέλος της σεζόν σας, θα πρέπει να νιώθετε ότι οι εκδηλώσεις σας γίνονται πραγματικότητα. Σημειώστε την 18η Μαΐου στο ημερολόγιό σας γιατί αυτή μπορεί να είναι η μέρα που όλα πάνε προς όφελός σας καθώς η σεζόν σας τελειώνει με έντονο ύφος.

Δίδυμοι

Τι θέλεις να αντιπροσωπεύει ο εσωτερικός σου κόσμος, Δίδυμε; Το μυαλό σας θα εμπλουτιστεί καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου. Η εποχή του Ταύρου θα έχει υποτονική επίδραση στη ζωή σας. Αντί να είστε μέσα για φασαρία, μπορείτε να αναζητήσετε ήσυχες στιγμές για να σκεφτείτε. Η δημιουργία φυσικού και διανοητικού χώρου για να συλλάβετε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απίστευτη αλλά απροσδόκητη λήψη καθώς ο Δίας στον Ταύρο συγχωνεύεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Οι ενοράσεις σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε απτές αλλαγές στον πραγματικό κόσμο σας.

Καθώς η εποχή του Ταύρου συνεχίζεται, μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικά για την ιστορία της ζωής σας όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το πνευματικό σας ταξίδι χρειάζεται προσεκτική επανεξέταση για να εξελιχθεί. Ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους κρυμμένους φόβους και τις ανησυχίες σας για να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο. Μέχρι το τέλος της σεζόν του Ταύρου, μπορεί να νιώσετε περισσότερο θόρυβο στο μυαλό και το σώμα. Η ψυχική σας γαλήνη μπορεί να αποκατασταθεί αν έχετε δουλέψει πάνω σας. Η αξιοποίηση της αντανακλαστικής ενέργειας της εποχής του Ταύρου θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για επιτυχία για τη ζωδιακή σας περίοδο.

Καρκίνος

Οι αληθινοί φίλοι πρέπει να προσθέτουν στη ζωή σου, όχι να σου αφαιρούν, Καρκίνε. Καθώς ο ήλιος στον Ταύρο εισέρχεται στον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και της φιλίας σας, μπορεί να αισθάνεστε διαφορετικά για τις σχέσεις σας. Κάτι δραστικό αλλά αποκαλυπτικό μπορεί να προκύψει όταν ο Δίας στον Ταύρο ενωθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για αμέσως θετική αλλαγή ή αντίδραση, θα πρέπει να το θεωρήσετε ως ευλογία. Η κοσμική ενέργεια θα σας δείξει ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι!

Όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα θα γίνουν ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου, μπορεί να νιώσετε ότι είναι καιρός να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη και αντοχή. Κάτι που κάνεις καλά είναι να φέρνεις ανθρώπους κοντά. Έτσι, σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό για την κοινωνική σας ζωή τους επόμενους μήνες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Μη φοβάστε να κόψετε τους δεσμούς όπου χρειάζεται. Καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν του Ταύρου, μπορεί να έχετε μερικές υπέροχες εκδηλώσεις και εξόδους να περιμένετε. Βάλτε μερικά πράγματα στο κοινωνικό σας ημερολόγιο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη φιλική περίοδο.

Λέων

Πώς μετράς την επιτυχία σου, Λέων; Ο δέκατος οίκος της δημόσιας αναγνώρισης και φήμης σας θα ανάψει από τον ήλιο στον Ταύρο. Καθώς η εποχή του Ταύρου ξετυλίγεται, αυτό θα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τα επιτεύγματά σας. Μπορεί να θέλετε κάτι να δείξετε για τη σκληρή δουλειά σας, η οποία θα μπορούσε να προκύψει όταν ο Δίας στον Ταύρο συνδεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Ευτυχώς, αυτή η κοσμική ενέργεια θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά για την κατάστασή σας, καθώς είστε γνωστοί για την αποφασιστικότητά σας, σταθερότητα και πίστη. Απολαύστε τον έπαινο και την αναγνώριση!

Δεδομένου ότι θα είστε μπροστά και ανοδικοί, οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις μπορεί να χρειαστεί να διαμορφωθούν ή να εκτελεστούν καθώς οι σταθμοί του Πλούτωνα θα είναι ανάδρομοι στις 2 Μαΐου. Αναρωτηθείτε ποιος είναι εκεί για εσάς όταν γιορτάζετε τις νίκες σας. Αυτές θα είναι οι μόνες σχέσεις που έχουν σημασία στο τέλος. Καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν του Ταύρου, μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σερί νικών. Προσωπικά και επαγγελματικά επιτεύγματα θα έρθουν το ένα μετά το άλλο. Θα μπορούσατε ακόμη και να πετύχετε κάτι σημαντικό γύρω στις 18 Μαΐου. Απολαύστε την επιτυχία σας αυτή τη σεζόν του Ταύρου.

Παρθένος

Υλοποιήστε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε, Παρθένοι. Δημιουργήστε την πραγματικότητά σας καθώς ο ήλιος στον Ταύρο σταθεροποιεί τον ένατο οίκο των πνευματικών, σωματικών και εκπαιδευτικών ταξιδιών σας. Η εποχή του Ταύρου θα σας υπενθυμίσει να βγείτε από την τιμονιέρα σας για να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Εάν χρειάζεστε μια όχι και τόσο ήπια ώθηση, τότε μπορεί να έρθει όταν ο Δίας στον Ταύρο συναντηθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Μέχρι τα τέλη Απριλίου, θα πρέπει να κινείστε και να χαράξετε προς μια νέα κατεύθυνση.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σταδιακές αλλά σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στις 2 Μαΐου. Οι επόμενοι μήνες θα σας ενθαρρύνουν να ανανεώσετε τη ρουτίνα και τις συνήθειές σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στο ταξίδι σας. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην πορεία. Αλλά πάντα αξίζει τον κόπο να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου. Μπορεί ακόμη και να υπάρξει μια εντυπωσιακή ευκαιρία για να μάθετε κάτι νέο ή να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες ταξιδιού μέχρι το τέλος της σεζόν του Ταύρου. Μη φοβάστε να βγείτε εκεί έξω για να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Ζυγός

Προσθέτει ή αφαιρεί από τη ζωή σου, Ζυγέ; Σκεφτείτε τι εκτιμάτε καθώς ο ήλιος στον Ταύρο εξασφαλίζει τα αγαθά στον όγδοο οίκο των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών σας. Η εποχή του Ταύρου μπορεί να αναδείξει τις οικονομικές σας ευκαιρίες και την κατάστασή σας. Ωστόσο, μπορεί να υπερβεί τα φορολογικά μέσα και τις υλικές ανέσεις σας. Μπορεί να χρειαστείτε πολλά περισσότερα στη ζωή, τις σχέσεις και τον εαυτό σας για να νιώσετε πραγματικά ασφαλείς. Κάντε σημαντικές αλλαγές για να αισθάνεστε σταθεροί όταν ο Δίας στον Ταύρο συνδυάζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου.

Η επιθυμία σας να διασκεδάσετε και να είστε παιχνιδιάρικοι θα είναι τεράστια όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα θα γίνουν ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές έχοντας κατά νου αυτό το ανάδρομο πέρα από τις διελεύσεις του Ταύρου. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένες από τις σχέσεις σας βάζουν στην καρδιά σας πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Ίσως είναι καιρός να εστιάσετε σε χαλαρό χόμπι και χαρούμενες συνδέσεις εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από έντονες καταστάσεις. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας εστιάζοντας στο καλό που προσθέτει αξία στη ζωή σας αυτή την εποχή του Ταύρου.

Σκορπιός

Οι σταθερές σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι βαρετές σχέσεις, Σκορπιέ. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε την προσέγγισή σας στη σύνδεση όταν ο ήλιος στον Ταύρο σταθεροποιεί τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε για το στυλ της προσκόλλησης σας αυτή την εποχή του Ταύρου. Αντί να έλκεστε προς το δράμα και τη διαμάχη, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εστιάσετε σε ασφαλείς σχέσεις. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τις ήρεμες και άνετες συνδέσεις όταν ο Δίας στον Ταύρο ταιριάζει με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου.

Καθώς εξετάζετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις σχέσεις σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πηγαίνει τόσο πιο βαθιά όσο οι σταθμοί του Πλούτωνα ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να ξεθάψει κάποιο παρατεταμένο τραύμα και πόνο από το παρελθόν σας. Καθώς θεραπεύεστε από αυτό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το παρελθόν και η παιδική σας ηλικία θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει τον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις σας. Αυτό το είδος σκιωδών εργασιών δεν θα είναι εύκολο. Αλλά θα μπορούσε να σας ανοίξει τα μάτια και να ενδυναμώσει εάν προκαλέσετε τον εαυτό σας να θεραπεύσει. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή και άλλες σχέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν του Ταύρου.

Τοξότης

Η ζωή είναι τόσο πολυτελής, Τοξότη. Σταματήστε να μυρίζετε τα τριαντάφυλλα ενώ ο ήλιος στον Ταύρο ζεσταίνει τον έκτο οίκο της δουλειάς, της ρουτίνας και της καθημερινότητάς σας. Η ενέργεια του Ταύρου θα σας παρακαλέσει να επιβραδύνετε για να εκτιμήσετε τις απλότητες της ζωής σας. Η δημιουργία καθημερινών συνηθειών θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σταθερή άνεση και ευχαρίστηση στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη και να σας πλημμυρίσει η ευγνωμοσύνη για το πόσο όμορφη έγινε η ζωή σας όταν ο Δίας στον Ταύρο αγκαλιάζει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Καθώς είστε περήφανοι για τη ζωή σας, μπορεί να αισθάνεστε ψυχικά και συναισθηματικά πιο ανάλαφροι μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Μέρος της απόλαυσης της ζωής είναι η ανανέωση της άμεσης κοινότητας και των κοινοτικών σας δεσμών όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στις 2 Μαΐου. Χρησιμοποιήστε αυτό το ανάδρομο για να επανασυνδεθείτε με άτομα που τα νιώθετε δικά σας και να εμπλακείτε στην κοινότητά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε στην αυλή σας! Συνεχίστε να εστιάζετε στους ανθρώπους και τις ευκαιρίες που κάνουν τη ζωή σας να αξίζει να ακολουθείτε καθ' όλη την υπόλοιπη εποχή του Ταύρου. Σου αξίζει να ζήσεις μια καλή ζωή.

Αιγόκερως

Αφεθείτε στον εσωτερικό σας ρομαντικό, Αιγόκεροι. Αφήστε την αισθησιακή σας πλευρά να λάμψει καθώς ο ήλιος στον Ταύρο απολαμβάνει τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και του σεξ. Η εποχή του Ταύρου είναι για ερωτευμένους, οπότε αυτή η περίοδος θα αυξήσει τις επιθυμίες και τον αισθησιασμό σας. Μπορεί ακόμη και να έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα όταν ο Δίας στον Ταύρο φιλάει τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Μπορεί να υπάρξει ένα κινηματογραφικό ραντεβού ή μια απίστευτη σεξουαλική ευκαιρία. Μπορεί να είναι της τελευταίας στιγμής ή απροσδόκητο, οπότε προχωρήστε σε αυτό με ανοιχτό μυαλό.

Καθώς απολαμβάνετε αυτή τη ρομαντική περίοδο, μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ανάγκες σας αλλάζουν καθώς οι σταθμοί του Πλούτωνα ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας εκλιπαρήσει να αποδεχτείτε τις επιθυμίες σας, ακόμα κι αν οι ανάγκες σας είναι κάπως ασυνήθιστες. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τα πρότυπά σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να ανεβάσετε τον πήχη στην ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Ευτυχώς, μπορείτε να δρέψετε την ανταμοιβή του μετασχηματισμού των ρομαντικών και σεξουαλικών σας αξιών μόλις τελειώσει η σεζόν του Ταύρου. Η ερωτική και η σεξουαλική σας ζωή θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο!

Υδροχόος

Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο στον οποίο μπορείτε να αποδράσετε, Υδροχόοι. Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά επιθυμία να ανανεώσετε τον ιερό σας χώρο όταν ο ήλιος στον Ταύρο θρέφει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και των θεμελίων σας. Η εποχή του Ταύρου θα σας ενθαρρύνει να αφεθείτε στις υλικές ανέσεις και τα αγαθά σας. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να ξαναφτιάξετε μέρος του σπιτιού σας, όπως το υπνοδωμάτιό σας, όταν ο Δίας στον Ταύρο συνδυάσει την ενέργεια με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Ξεκινήστε φρέσκα με βαθύ καθαρισμό, αναδιοργάνωση και διακόσμηση.

Οι χώροι σας μπορεί να αρχίσουν να αντικατοπτρίζουν τις βαθιές αλλαγές που θα περάσετε καθώς οι σταθμοί του Πλούτωνα θα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας ενθαρρύνει να αναπτυχθείτε. Ως αποτέλεσμα, η εμφάνιση, το στυλ και οι ιεροί χώροι σας μπορεί να αντικατοπτρίζουν τις εσωτερικές αλλαγές που θα υποστείτε. Μπορεί στην αρχή να είναι δύσκολο. Αλλά η αισθητική και η αυτοέκφρασή σας επιτρέπεται να αλλάζουν καθώς αλλάζετε. Καθ' όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν του Ταύρου, η ιδέα σας για την άνεση μπορεί να αποκτήσει νέα ζωή καθώς πειραματίζεστε με χρώματα, εντυπωσιακές επιλογές και στυλ.

Ιχθύς

Τι σας ιντριγκάρει, Ιχθύς; Διευρύνετε τους ορίζοντές σας καθώς ο ήλιος στον Ταύρο συντηρεί τον τρίτο σας οίκο επικοινωνίας και τοπικής κοινότητας. Η εποχή του Ταύρου θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε μια χαλαρή προσέγγιση σε θέματα ενδιαφέροντος, συζητήσεις και γεγονότα της γειτονιάς. Καθώς σκέφτεστε τα πάντα, μπορεί να λάβετε απίστευτη αλλά απροσδόκητη εικόνα όταν ο Δίας στον Ταύρο συνδεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23 Απριλίου. Κάποια εντυπωσιακά νέα μπορεί να σας αποκαλυφθούν όταν δεν τα περιμένατε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Ως αποτέλεσμα, η προοπτική και οι υποσυνείδητες προκαταλήψεις σας μπορεί να υποστούν έναν ιδιωτικό μετασχηματισμό καθώς οι σταθμοί του Πλούτωνα γίνονται ανάδρομοι στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου. Οτιδήποτε προκύψει στις συζητήσεις σας και στην άμεση κοινότητά σας μπορεί να σας προκαλέσει να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό πρίσμα. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποια μακροχρόνια συστήματα πεποιθήσεων. Ωστόσο, αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων μπορεί να χρειαστεί να παραβιαστούν για να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Αλλά το υπόλοιπο της εποχής του Ταύρου θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε σταδιακές αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεστε, λαμβάνετε τις σκέψεις των άλλων και λειτουργείτε στο περιβάλλον σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο