Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται



ΚΡΙΟΣ: Μια επιτυχής συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ό,τι είχαν σας το έδωσαν.

ΛΕΩΝ: Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάσπαση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν σας έχει κουράσει και κάποιες φορές σας έχει συνθλίψει και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, που όμως αν δεν προσέξετε θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δε συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

ΙΧΘΥΣ: Εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη