Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος



ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Το έντονο πάθος δεν είναι εκείνο που θα διατηρήσει την ερωτική σας σχέση στα ύψη.

ΙΧΘΥΣ: Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του