Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε



ΚΡΙΟΣ: Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου να σας στηρίξουν. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές διαθέσεις.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο.

ΛΕΩΝ: Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα, θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε με δυσκολίες τη ημέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν αυτά που εσείς αποζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σας συνεργάτες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και μη μένετε κολλημένοι στα ίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά και το μυαλό του Δίδυμου άντρα

Θα τα δεις όλα διπλά μαζί του!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου