Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα



ΚΡΙΟΣ: Κάντε ό,τι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Διαμάχες και εκνευρισμοί που δεν σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές, θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε τρυφεροί με τον σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας. Λίγο ρομαντισμός δε βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral