Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 22 Μαΐου

Δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας



ΚΡΙΟΣ: Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τες σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πώς θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί.

ΛΕΩΝ: Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πείρα σας έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο «εγώ» σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και στο «εσύ» καταντά σκλαβιά για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral