Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε, να κλάψετε και να γελάσετε.



Η ζωή ήταν μια μεγάλη περιπέτεια τον τελευταίο καιρό, γεμάτη συναρπαστικές εμπειρίες και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης. Μπορεί να αναρωτιέστε πώς η πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, αφού θα στρέψει την προσοχή στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του ταξιδιού σας. Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος –a.k.a. η Σελήνη των λουλουδιών– εμφανίζεται την εποχή των Διδύμων, θα φέρει περίεργους και διανοητικούς τόνους. Μην κάνετε λάθος – θα μπορούσε να υπάρξει ένα μεγάλο μάθημα για να αποκομίσετε από αυτή τη σεληνιακή περίοδο.

Ενώ η πανσέληνος μπορεί να αντιπροσωπεύει τόσα πολλά πράγματα, μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μια πνευματική περίοδο που συσχετίζεται με τον φυσικό κόσμο. Η πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη χαιρετίζεται ως η άφθονη και όμορφη «σελήνη των λουλουδιών». Το Flower Moon είναι ένα αληθινό, ανοιξιάτικο φεγγάρι που αναδύεται όταν τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση. Η λαογραφία προτείνει επίσης ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το ιδανικό λίκνο για να φυτέψετε σπόρους, ειδικά οτιδήποτε σκοπεύετε να συγκομίσετε τις επόμενες εποχές.

Στις 23 Μαΐου 2024, η πανσέληνος στον Τοξότη θα κορυφωθεί, η οποία θα συμβεί στις 2 μοίρες. Μπορεί να ξυπνήσετε και να αισθανθείτε πιο νοσταλγικοί από το συνηθισμένο, καθώς αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα δημιουργήσει μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, αυτός είναι επίσης αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας – με την επανασύνδεση με την καρδιά σας. Θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι η ολοκλήρωση ενός κύκλου σημαίνει ότι κάτι νέο σας περιμένει στη γωνία. Το να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας θα σας βοηθήσει να δείτε ότι αυτή η πανσέληνος αντιπροσωπεύει την αρχή της υπόλοιπης ζωής σας. Άλλωστε, ο Τοξότης είναι το ζώδιο που λατρεύει να βλέπει τη μεγάλη εικόνα.

Ο ενθουσιασμός θα ακτινοβολήσει από το χαρούμενο σεληνιακό αυτό φαινόμενο. Μπορεί να αισθάνεστε τολμηροί και σίγουροι με αυτό που έχετε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου. Η μεταβλητή ενέργεια της φωτιάς θα σας καταβροχθίσει σαν πυρκαγιά. Θα πρέπει να αισθάνεστε μεγαλύτεροι από τη ζωή χάρη σε όλα όσα έχετε καταφέρει σε μόλις έξι μήνες. Η Σελήνη θα απαντήσει επίσης στον Δία, τον κυρίαρχο πλανήτη του Τοξότη. Ο πλανήτης Δίας θα δώσει έμφαση στις καλές δονήσεις που προέρχονται από αυτόν τον σεληνιακό κύκλο. Η υποκείμενη παρουσία του Δία μπορεί επίσης να αναφέρεται σε ένα κεφάλαιο του ταξιδιού σας που κλείνει, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο.

Όπως όλες οι πανσέληνοι, έτσι και αυτός ο σεληνιακός θα είναι αντίθετος με τον ήλιο στους Διδύμους. Η αντίθεση Σελήνης-Ηλιακού μπορεί να αντιπροσωπεύει τη νοοτροπία των «δύο όψεων του ίδιου νομίσματος». Αυτό που μοιράζονται αυτοί οι δύο φωτιστές είναι μια ακόρεστη δίψα για γνώση. Ωστόσο, οι διαφωτιστές διαφέρουν στον τρόπο με τον οποίο αποκτούν τη γνώση. Το φεγγάρι είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει να πάτε στο σπίτι σας με ό,τι μπορείτε να ζήσετε, ενώ ο ήλιος σας προτείνει να εξερευνήσετε κάθε περιέργεια που σας έρχεται στο μυαλό. Καθώς η αντίθεση εγκαθίσταται, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να κάνετε τις τελευταίες ερωτήσεις σας και να λάβετε τις τελευταίες πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο.

Εκτός από την ηλιακή αντίθεση, η πανσέληνος στον Τοξότη θα ενώσει επίσης τις δυνάμεις της με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο. Η πανσέληνος και ο ανάδρομος Πλούτωνας έχουν μια συμπληρωματική σχέση όπου μπορούν να παίξουν τα δυνατά σημεία του άλλου. Η πανσέληνος θα έχει μια «μεγαλύτερη και καλύτερη» στάση που ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να μεταμορφώσει. Μαζί, αυτά τα δύο ουράνια σώματα έχουν μια επίδραση «έξω από το παλιό, μέσα με το νέο». Μπορεί να επωφεληθείτε από αυτό γιατί θα μετριάσει τον πιθανό συναισθηματισμό ενός κύκλου που τελειώνει ενώ ξεκινά ένας νέος. Πέρα από αυτό, ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να φέρει κάτι πίσω από τον σεληνιακό κύκλο, αλλά υπό ένα νέο φως. Απροσδόκητες πληροφορίες ή διορατικότητα μπορεί να έρθουν καθώς σκέφτεστε τους έξι μήνες.

Πώς η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Το ταξίδι σας είχε πολλές ανατροπές τους τελευταίους έξι μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρόσφατου σεληνιακού κύκλου, μπορεί να έχετε βγει έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Η ανάπτυξη ήρθε από τις στιγμές που αποφασίσατε να προχωρήσετε. Θα μπορούσε να είχε υπάρξει ένα ταξίδι που σας ενθάρρυνε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Μπορεί να έχετε μάθει κάτι νέο από έναν άμεσο ή έμμεσο δάσκαλο που επαναδιαμόρφωσε την κοσμοθεωρία σας. Σκεφτείτε πόσο έχετε μεγαλώσει στο ταξίδι της ζωής σας κάτω από την πανσέληνο στον Τοξότη. Μπορεί να βρείτε περισσότερες ασημένιες επενδύσεις από αυτές που παζαρεύατε αρχικά.

Ταύρος

Κατέχετε τη δύναμή σας, Ταύροι. Ενδέχεται να υπήρξαν πολλές ευκαιρίες που σας άνοιξαν τα μάτια για να στηριχτείτε στην έμφυτη δύναμή σας τους τελευταίους έξι μήνες. Ίσως χρειάστηκε να αφήσετε μια εμπλοκή που μπορεί να έχει επηρεάσει τα προσωπικά σας όρια. Ο σεληνιακός κύκλος θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να βουτήξετε στη ντουλάπα με τους σκελετούς σας. Μπορεί να έχετε εργαστεί για να αγκαλιάσετε τον σκιώδη εαυτό σας με αγάπη και συμπόνια αντί για ντροπή και ενοχή. Όλα αυτά που έχετε κάνει δεν ήταν εύκολα. Αλλά η πανσέληνος στον Τοξότη είναι εδώ για να φωτίσει πώς αυτός ο σεληνιακός κύκλος έχει μεταμορφώσει την έμφυτη δύναμή σας.

Δίδυμοι

Τι σημαίνει για εσάς «δέσμευση»; Στην ιδανική περίπτωση, η δέσμευσή σας σε ευκαιρίες και άτομα θα πρέπει να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως άτομο. Θα πρέπει πάντα να υπάρχει μια ευκαιρία να εξελιχθείτε και να επεκταθείτε σε όλες τις ρυθμίσεις σας. Οι επαγγελματικές ρυθμίσεις θα πρέπει να σας ενθαρρύνουν να είστε όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένοι. Οι ρομαντικές σχέσεις πρέπει να κάνουν τη ζωή σας γεμάτη και όμορφη. Καθώς η πανσέληνος στον Τοξότη ολοκληρώνει αυτόν τον κύκλο που εστιάζεται στη δέσμευση, θα πρέπει να σκεφτείτε ποιον ή τι θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να σας υπενθυμίσει ότι είναι πολύ καλό να αφήσετε τους συνεργάτες ή τις ρυθμίσεις που έχετε ξεπεράσει.

Καρκίνος

Αν κάποιος αξίζει να διασκεδάζει ενώ τα χειρίζεται όλα, είσαι εσύ, Καρκίνε. Οι τελευταίοι έξι μήνες μπορεί να έχουν βάλει σε προοπτική την καθημερινότητά σας. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι ο τρόπος ζωής σας έπρεπε να χειριστείτε πολλά, αν δυσκολευόσασταν να κάνετε τα πάντα με μέτρο. Η δημιουργία ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής μπορεί να μην ήταν εύκολη εάν έπρεπε να αλλάξετε τις συνήθειές σας ή τη γενική ρουτίνα σας. Μπορεί να έχετε πειραματιστεί για να δείτε τι λειτουργεί κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου. Κοιτάξτε προς την πανσέληνο στον Τοξότη, καθώς η Σελήνη θα φωτίσει τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια υγιή, ευτυχισμένη ζωή.

Λέων

Τι σας βάζει φωτιά, Λέοντες; Αυτοί οι τελευταίοι έξι μήνες μπορεί να σας βοήθησαν να βγείτε από μια άτονη αποτυχία. Ένα νέο χόμπι ή χόμπι θα μπορούσε να έχει τραβήξει το βλέμμα σας για το οποίο θέλετε τώρα. Η ερωτική και η σεξουαλική σας ζωή θα μπορούσαν επίσης να έχουν απογειωθεί. Νέες ρομαντικές επιλογές μπορεί να έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου. Κάθε ρομαντική ευκαιρία μπορεί επίσης να σας βοήθησε να γίνετε πιο σίγουροι και τολμηροί στην έκφραση των αισθησιακών σας επιθυμιών. Σκεφτείτε τι σας έφερε ευχαρίστηση και χαρά καθώς αυτή η περίοδος ολοκληρώνεται κατά την πανσέληνο στον Τοξότη.

Παρθένος

Πώς επεκτάθηκε η προσωπική σας ζωή; Μια βαθιά επιθυμία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθείτε εκ νέου, έθεσε τον τόνο πριν από έξι μήνες. Το σπίτι, η οικογένεια και οι προσωπικοί σας στόχοι έγιναν τελικά οι κύριες προτεραιότητές σας κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου. Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική ή εκπαιδευτική πρόοδο. Καθώς αυτός ο σεληνιακός κύκλος εκτυλίσσονταν, μπορεί να έχετε περάσει περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να εξωραΐζετε τους ιερούς σας χώρους και να εργάζεστε πάνω σε προσωπικές φιλοδοξίες. Ας ελπίσουμε ότι η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σας είναι λίγο πιο ομοιόμορφη χάρη στην ιεράρχηση των αναγκών σας μέχρι την πανσέληνο στον Τοξότη.

Ζυγός

Βγάλτε το από μέσα σας, Ζυγοί. Αν κάποιος χρειάζεται να μάθει να μιλάει, είστε εσείς. Ευτυχώς, οι τελευταίοι έξι μήνες έχουν παρουσιάσει πολλές ευκαιρίες για να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος μπορεί να σας έχει ωθήσει έξω από τη ζώνη επικοινωνιακής σας άνεσης. Και πάλι, μπορεί να μην είχατε επιλογή! Θα μπορούσατε να είχατε βρεθεί σε μια θέση όπου έπρεπε να. Ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει να ενισχύετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες χωρίς να φοβάστε την κρίση ή να χάσετε τη δημοτικότητά σας με τους άλλους μέχρι την πανσέληνο στον Τοξότη.

Σκορπιός

Η άνεση έχει ξεπεράσει τα υλικά και τα κέρδη. Καθώς η πανσέληνος ανατέλλει στον Τοξότη, μπορεί να ανησυχείτε λιγότερο για τον φυσικό σας πλούτο. Δεν σημαίνει ότι δεν σας ενδιαφέρει ή ότι δεν εκτιμάτε τα υπάρχοντά σας. Ωστόσο, μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από αυτά που μπορείτε να αποκτήσετε. Ο πρόσφατος σεληνιακός κύκλος μπορεί να σας έμαθε να ξεκολλάτε. Μπορεί να έχετε ασχοληθεί λιγότερο με τα μπιχλιμπίδια σας και περισσότερο στο να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή. Αυτό που σας φέρνει άνεση και ασφάλεια τώρα μπορεί να είναι ριζικά διαφορετικό από αυτό που εκτιμούσατε πριν από έξι μήνες.

Τοξότης

Τι σας αρέσει στο άτομο που έχετε γίνει, Τοξότες; Έχετε υποστεί μια τεράστια αλλαγή ταυτότητας τους τελευταίους έξι μήνες. Όλα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει. Το στυλ, η στάση, η αποδοχή του εαυτού σας και πολλά άλλα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει. Μέχρι την πανσέληνο στον Τοξότη, μπορεί να μην αναγνωρίσετε καν τον εαυτό σας. Αλλά αυτό δεν είναι κακό. Το στυλ σας μπορεί να ήταν καλύτερο αν είχατε βρει κοψίματα και χρώματα που ταιριάζουν στη σιλουέτα σας. Ο σεληνιακός κύκλος μπορεί να έχει διδάξει δεν έχετε περισσότερα για τον εαυτό σας, ώστε να είστε πιο αγαπητοί και αποδεκτοί. Αγκαλιάστε το άτομο που έχετε γίνει με ανοιχτές αγκάλες.

Αιγόκερως

Τι αποπνέει ο εσωτερικός σας κόσμος; Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας εμποδίσει σε άλλες πτυχές της ζωής. Η πανσέληνος στον Τοξότη θα στρέψει την προσοχή στην ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ευημερία. Ας ελπίσουμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους έξι μήνες για να ευθυγραμμίσετε τα πάντα στον εσωτερικό σας κόσμο. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης για να αντιμετωπίσετε τους καθημερινούς σας στρεσογόνους παράγοντες. Το ημερολόγιο, η θεραπεία και ο διαλογισμός θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν. Καθώς η πανσέληνος στον Τοξότη ολοκληρώνει αυτόν τον κύκλο, αφαιρέστε ό,τι σας βοήθησε να δημιουργήσετε έναν θετικό εσωτερικό κόσμο.

Υδροχόος

Η «Κοινότητα» και η «φιλία» μπορεί να σημαίνουν κάτι διαφορετικό για εσάς, Υδροχόοι. Καινούριοι και παλιοί φίλοι μπορεί να ξαναβγήκαν στην επιφάνεια τους τελευταίους έξι μήνες. Θα μπορούσατε να είχατε περισσότερες ευκαιρίες να συνδεθείτε με την κοινότητά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι ευκαιρίες να συναντηθείτε και να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις μπορεί να έχουν μπει στο κοινωνικό σας ημερολόγιο. Καθώς η κοινωνική σας ζωή διευρύνθηκε, μπορεί να έχετε δει κάποιες διαφορές στους κύκλους στους οποίους τρέχετε. Σκεφτείτε με ποιον θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε σχέση με ποιους θέλετε να αποστασιοποιηθείτε μετά από αυτήν την περίοδο κατά την πανσέληνο στον Τοξότη.

Ιχθύς

Μη φοβάστε να πιάσετε χώρο σε όλους τους τομείς της ζωής σας, Ιχθύς. Εάν έχετε μάθει κάτι από αυτόν τον σεληνιακό κύκλο, είναι να εμφανιστείτε. Οι τελευταίοι έξι μήνες μπορεί να σας ενθάρρυναν να είστε πιο μπροστά. Αντί να κρύβεστε, θα έπρεπε να έχετε αγκαλιάσει τα φώτα της δημοσιότητας. Θα μπορούσατε να είχατε αναγνωριστεί για κάτι στην επαγγελματική σας πορεία. Είναι πιθανό ένα προσωπικό επίτευγμα να σας φέρει στο προσκήνιο. Καθώς αυτός ο σεληνιακός κύκλος ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Τοξότη, θα πρέπει να αισθάνεστε πιο σίγουροι ότι θα λάβετε έπαινο και προσοχή για την επιτυχία σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral