Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Μαΐου

Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά



ΚΡΙΟΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε. Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγήστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δε φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα αυτών που θέλετε να πετύχετε. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες. Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral