Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Μαΐου

Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε



ΚΡΙΟΣ: Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντάς σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δεν σας ωφελούν σε τίποτα. Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral