Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 9 έως 16/6

Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους



Στις 10 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες. Στις 11 ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κρατήστε αποστάσεις και σιγή ιχθύος για να αποφύγετε προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 12 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες. Στις 14 ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή στους Διδύμους, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

ΚΡΙΟΣ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές. Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τες από τη ζωή σας. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δεν θα κοπάσουν. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Αποφύγετε διά ροπάλου τον σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας. Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δεν θα αποφύγετε τα λάθη. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντάς μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ό,τι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό. Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral