Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Strawberry Moon Forever: τι φέρνει η πανσέληνος στις 22 Ιουνίου

Περιμένετε να νιώσετε διπλή έμπνευσηΗ ενέργεια που περιβάλλει μια πανσέληνο είναι ιδιαίτερα έντονη και η επερχόμενη πανσέληνος στις 22 Ιουνίου είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Συμπίπτοντας με το θερινό ηλιοστάσιο (τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους) και εμφανίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στην αρχή της εποχής του Καρκίνου, αυτή η πανσέληνος διακρίνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η πανσέληνος του Ιουλίου θα λάβει χώρα και στον Αιγόκερο. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και οι επιρροές που έχουν απήχηση αυτή την περίοδο είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικές.

Η πανσέληνος στον Αιγόκερο ενθαρρύνει την ενδοσκόπηση και την εστίαση στον σκοπό και τις σχέσεις μας. Εάν επαναξιολογείτε τη ζωή και τις σχέσεις σας, εξετάζετε τυχόν στάσιμες περιοχές ή σημεία πόνου, περιμένετε να εμπνέεστε να αναλάβετε την ευθύνη και να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα σε βαθύτερο επίπεδο. Δείτε τι πρέπει να έχετε υπόψη σας αυτή την περίοδο σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Απομακρυνθείτε από το δράμα και δείτε τις συγκρούσεις στη ζωή σας από ένα υψηλότερο πλεονέκτημα. Δεν είναι ότι δεν ξέρετε τη διέξοδο, μπορεί απλώς να είστε πολύ μπλεγμένοι στις προκλήσεις σας για να κοιτάξετε μπροστά με σαφήνεια. Αφήστε τη σοφία σας από σιωπηλούς προβληματισμούς να σας πάει στο επόμενο βήμα.

Ταύρος

Η ζυγαριά ισορροπεί και μπορείς να τις κάνεις να λειτουργήσουν υπέρ σου αν επιλέξεις να βάλεις αυτό που μπορείς να προσφέρεις πάνω από αυτό που θέλεις να λάβεις. Δώστε στον εαυτό σας, στους άλλους και ευκαιρίες να καρποφορήσετε φροντίζοντας και ποτίζοντας τον κήπο σας αντί να σκάβετε συνεχώς για να ελέγχετε τους σπόρους σας.

Δίδυμοι

Εάν κάτι δεν λειτουργεί ή δεν αισθάνεστε ικανοποιητικό, ίσως είναι καιρός είτε να απομακρυνθείτε είτε να το κάνετε μια ειλικρινή ευκαιρία χωρίς τις αποσκευές. Μερικές φορές χρειάζεστε λύσεις και άλλες φορές, απλά προσοχή. Αυτή η πανσέληνος φράουλας σας ζητά να αναρωτηθείτε τι κυνηγάτε και να λαμβάνετε διορθωτικά μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Καρκίνος

Μεγάλωσε μέσα από αυτό που περνάς, Καρκίνε. Αυτή η πανσέληνος ξεκινά την εποχή σας με στυλ και ωθεί τα όριά σας πέρα ​​από το τρέχον πεδίο των δυνατοτήτων σας. Μπορεί να ήσασταν απασχολημένοι με τη διαφύλαξη αυτού που έχετε χτίσει, αλλά τώρα, σας ενθαρρύνεστε να ονειρεύεστε ακόμα πιο μεγάλα όνειρα.

Λέων

Αυτό που σας κρατούσε πίσω πρόκειται να σας απελευθερώσει. Αναμένετε μια ξαφνική κίνηση προς τα εμπρός με τη μορφή ιδεών ή καινοτομιών που μπορεί να φαίνονται τραβηγμένες στην αρχή, αλλά είναι εύλογες εάν εφαρμοστούν με δραστικά βήματα. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα: να λάμψετε.

Παρθένος

Αισθήματα έλλειψης και απώλειας μπορεί να σας ταλαιπωρούν, αλλά με αυτή την πανσέληνο έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα. Το να σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να έχετε χειριστεί τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας με διαφορετικό τρόπο, θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε πώς όλα όσα έχετε ήδη σας έχουν απελευθερώσει.

Ζυγός

Μια βαθιά αλλαγή στη νοοτροπία σας σας έχει απελευθερώσει. Έχετε μια φωτιά που καίει που σας ωθεί να ερωτευτείτε τη ζωή και να αγκαλιάσετε την ειρήνη ως το νέο σας φυσιολογικό. Αυτό επηρεάζει θετικά την υγεία, το πάθος, το σκοπό και τους πόρους σας. Χορέψτε με τον δικό σας ρυθμό και αφήστε τη διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν από αυτό το σημείο.

Σκορπιός

Είναι καιρός να σταματήσουμε να στέλνουμε μικτά σήματα στο σύμπαν. Το να ζούμε σε απόγνωση μπορεί να γίνει πολύ εθιστικό γιατί μας αφήνει την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Το θέμα είναι ότι, αν και δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα, πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και να το τροφοδοτήσετε στη ζωή.

Τοξότης

Η φωτιά δεν μπορεί να περιοριστεί, πώς μπορείτε λοιπόν; Προχωρήστε πέρα ​​από τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τον εαυτό σας, βλέποντας τον εαυτό σας ως την πηγή όλης της αφθονίας και αναγνωρίζοντας ότι η ροή είναι η μόνη σας κατάσταση. Αυτό θα σας ενδυναμώσει με ιδέες και εμπνεύσεις που θα νιώσετε σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Αιγόκερως

Ξεκούραση, παύση, προβληματισμός, επαναφορά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προετοιμάστε την άμαξα. Ένας κύκλος κλείνει, αλλά χρησιμοποιώντας εύστοχα τις διανοητικές σας ικανότητες, θέτοντας σαφή όρια και ενισχύοντας ξεκάθαρα κανάλια επικοινωνίας, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε.

Υδροχόος

Παρατηρήστε τη φυλή σας όταν καταφέρνετε να παρατηρήσετε ποιος είναι πραγματικά χαρούμενος στις πιο μικροσκοπικές σας νίκες. Αυτή η απλή αλλά ισχυρή άσκηση θα σας εξουσιοδοτήσει με συνετή σαφήνεια και ιδέες για να απελευθερώσετε οποιεσδήποτε σχέσεις, μοτίβα ή πεποιθήσεις που αισθάνονται αναπηρίες ή στάσιμες.

Ιχθύς

Απομακρυνθείτε από τη νοσταλγία, τις ψυχαναγκαστικές σχέσεις και τις ανταλλαγές για να συνεργαστείτε πραγματικά με αυτό που φωτίζει τη ζωή σας. Περπατήστε αυτή τη στιγμή της μετάβασης με σιγουριά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι επιφάνειες στο τέλος αυτού του τούνελ είναι πιο φωτεινές, μεγαλύτερες και καλύτερες από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Ιουλίου

Μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Αιγόκερο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Προετοιμαστείτε για μια δραματική αναμέτρηση.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Ιουλίου

Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Ιουλίου

Μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πού θα πάνε οι βάσεις εισαγωγής στις 30 πιο υψηλόβαθμες σχολές

Φέτος, περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές, αναμένεται να τρυγήσουν την αφρόκρεμα των πρώτων προτιμήσεων των υποψηφίων, τα Παιδαγωγικά Τμήματα.  

FASHION TRENDS

8 μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό που θα φορέσεις και ως κορμάκι

Εκμεταλλεύσου τη θερινή σου στολή παραλίας και για looks στο νησί ή και την πόλη