Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Howard Martin. Η εμπειρία των events του HeartMath® για πρώτη φορά στην Αθήνα!

To Allyou.gr εξασφάλισε 20 διπλές προσκλήσεις αξίας 800€, για την μοναδική παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Μάθε αν κέρδισες! 


Ζέτα Κλαπαδάκη

Αθήνα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, Ώρες: 19:00 – 21:00

Σε μια ξεχωριστή βραδιά τον Σεπτέμβρη θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά τον Howard Martin—συγγραφέα, αναγνωρισμένο διεθνή ομιλητή και πρωτοπόρο επαγγελματία – μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής μας.

Ο Howard είναι ο βασικός ηγέτης του HeartMath® ,ένας από τους συγγραφείς του δημοφιλούς βιβλίου The HeartMath Solution και συνεργαζόμενος συγγραφέας του Heart Intelligence (Νοημοσύνη της Καρδιάς). Πιθανότατα να έχεις διαβάσει τα βιβλία του, να έχεις ακούσει τις συνεντεύξεις του ή να τον έχεις  δει σε ταινίες όπως το The Power of the Heart, The Incredible You και το The Truth.

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα ξεχωριστό απόγευμα μαζί του και να έρθεις σε επαφή με τη γνώση και την εμπειρία του εξαιρετικού έργου του HeartMath®.  Μάθε περισσότερα για το HeartMath® στην επίσημη ιστοσελίδα heartmath.com ή διάβασε στα ελληνικά εδώ heartmath.enallaktikiagenda.gr

«Ο Howard Martin έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο της ζωής τους. Το έργο του είναι κρίσιμης σημασίας καθώς βοηθά τους ανθρώπους να αλλάξουν την ποιότητα της υγείας τους, να αυξήσουν τις νοητικές τους ικανότητες, να αναγνωρίσουν την πνευματική σύνδεση ανοίγοντας την καρδιά τους και αποκτώντας πρόσβαση σε ένα πιο εμπλουτισμένο και πλούσιο πεπρωμένο.

Οι παρουσιάσεις του διαθέτουν βαθιά μεταδοτικότητα, είναι απλές, χιουμοριστικές, εμψυχωτικές, επιστημονικά έγκυρες και, το σημαντικότερο, έχουν αποτελέσματα. Ο Howard αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα της φυσικής ισορροπίας ανάμεσα σε νου και καρδιά» Dr. Joe Dispenza

«Όλοι νιώθουμε την ταχύτητα της αλλαγής. Αυτή επηρεάζει τα συναισθήματά μας, τις αντιλήψεις και τις σκέψεις μας, σε στιγμές που αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Μάθετε λοιπόν πώς είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, είμαστε όλοι μέρος της εξελικτικής σπείρας και αυτό είναι πολύ καλό στοιχείο.

Εύχομαι να με συναντήσετε στην Αθήνα για πρώτη φορά, ώστε να επικοινωνήσουν οι καρδιές μας και μέσω αυτού να εξερευνήσουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσει μια νέα και πολύ καλύτερη ζωή για τον εαυτό μας και τον κόσμο»

Howard Martin

Το βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς”

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ινστιτούτου HeartMath, η Νοημοσύνη της Καρδιάς, παρέχει στοιχεία από πρωτοποριακές έρευνες που συνδέουν τη φυσική καρδιά με την πνευματική (ενεργειακή) καρδιά. Αυτό το βιβλίο μας προσφέρει απλές τεχνικές για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς μας, ώστε να έχουμε καθημερινή καθοδήγηση και ορθή κρίση.

Οι συγγραφείς μοιράζονται την τεράστια γνώση τους, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης και της νοημοσύνης της καρδιάς, της συνοχής, της διαίσθησης και του τρόπου με τον οποίο είμαστε όλοι μας συνδεδεμένοι μεταξύ μας.

Η Νοημοσύνη της Καρδιάς παρουσιάζεται με τρόπο άμεσο και ανάλαφρο, που εμπνέει τον αναγνώστη και του δίνει με τρόπο εύληπτο τις σωστές κατευθύνσεις για να ζήσει μια ισορροπημένη ζωή βασισμένη στην καρδιά μέσα στον απαιτητικό και ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό των αλλαγών που βιώνουμε.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να:

1. Χρησιμοποιήσει εργαλεία για να αντικαταστήσει τα μοτίβα που μειώνουν τη ζωτική του ενέργεια, όπως o φόβος, το άγχος, το στρες και ο πανικός.

2. Αποκτήσει πρόσβαση στη νοημοσύνη της καρδιάς του για να κάνει καλύτερες και υψηλότερου επιπέδου επιλογές.

3. Απομυθοποιήσει τις περίπλοκες τεχνικές που έχουν σκοπό τη μείωση του άγχους, τη χαλάρωση και τη διαύγεια. Με πολύ μικρές και απλές αλλαγές, μπορείτε να πετύχετε μέγιστα αποτελέσματα.

4. Αναπτύξει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, καλύτερη διαύγεια και δυνατότητα αυτορύθμισης των συναισθημάτων του.

Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι οι: Howard Martin, Doc Childre, Deborah Rozman Ph., μπορείς όμως D. και Rollin McCraty, Ph.D.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου είναι η 27η Σεπτεμβρίου, μπορείς όμως, να το προμηθευτείς στο βιωματικό σεμινάριο του Howard Martin το 3μερο 27-29/9 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια. Ο Martin θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά τα επίσημα events του HeartMath, όπου και θα υπογράψει το βιβλίο σε όσους το επιθυμούν.

Η Ενναλακτική δράση μαζί με τη Brainfood αναλαμβάνουν την έκδοση του βιβλίου και σε προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ.

Η είσοδος χωρίς κερδισμένη διπλή πρόσκληση κοστίζει 20€. 

Τα ονόματα των νικητών είναι:

ΗΛΙΑΣ    ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ
ΑΣΠΑΣΙΑ    ΜΠΟΥΚΗ
Eυγενια    Νταλτα
ΜΑΡΙΑ    ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ    ΚΩΣΤΑΜΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ    ΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ    ΜΑΙΔΩΝΗ
Ροδόπη     Μπιλιαρδή 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ    ΖΙΩΓΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ    ΣΟΦΙΚΙΤΟΥ
Αγγελική    Καραγιάννη
ΑΝΝΑ    ΡΩΜΑΝΑ
Τζένη    Παππά
ΚΥΡΙΑΚΗ    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ    ΤΣΙΚΙΝΗ
Νικος    Κουτσουβελης
Ανθη    Κουτσουμπέλη
Ιφικράτης    Πολάλης
ΚΑΤΕΡΙΝΑ    ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ
ΦΩΤΗΣ    ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση παρουσίας των νικητών στην παρουσίαση μετά την κλήρωση. Μη επιβεβαιωμένες προσκλήσεις, θα δοθούν σε αναπληρωματικούς συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.  

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department