Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Μαγειρεύω εποχές" Συνταγές,ιστορίες και ιδέες από την κουζίνα!

Το Allyou.gr και οι εκδόσεις "Μεταίχμιο" σου προσφέρουν 2 αντίτυπα του  βιβλίου της Mama Tsita!! Δες αν κέρδισες ένα από αυτά!


Ζέτα Κλαπαδάκη

 Η ΜamaΤsita φέρνει τον αέρα κάθε εποχής στο πιάτο μας.

Η Γωγώ Παπαδιονυσίου, ή  MamaTsita όπως είναι γνωστή ως επιτυχημένη food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα, μας ανοίγει την κουζίνα της και μας μαγειρεύει υπέροχες συνταγές με φρέσκα εποχιακά υλικά, μας αποκαλύπτει μικρά πρακτικά μυστικά και μας δίνει ιδέες για εύκολες και νόστιμες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παράλληλα με τις συνταγές η MamaTsita μάς διηγείται ιστορίες από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, που την ενέπνευσαν και την οδήγησαν στην κουζίνα αφού, όπως και να το κάνουμε, η μαγειρική είναι υπόθεση καρδιάς.

Το βιβλίο είναι διαρθρωμένο σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου: φθινόπωρο & χειμώνας, άνοιξη & καλοκαίρι! Κι αυτό γιατί η MamaTsita προτιμά να μαγειρεύει με υλικά της εποχής. Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε εύκολες, δοκιμασμένες, αληθινές, αλμυρές και γλυκές συνταγές με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.

 

Οι νικητές είναι:

«Μαγειρεύω εποχές» της MamaTsita    
ΡΟΖΑΛΙΑ    ΡΟΔΙΑΔΗ
Πωλίνα Μπιβολάρη    

Το Post του διαγωνισμού μας θα το βρεις εδω

Οι νικητές θα κληρωθούν και από τις δύο πλατφόρμες.

Για να μην χάνεις κανένα διαγωνισμό, ψάξε και βρες τους διαγωνισμούς του Allyou.gr πληκτρολογώντας στην αναζητήση του Facebook: #diagonismoiallyou

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός