Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Έλα να με βρεις". Ενα best seller από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Πάρε μέρος στον δαιγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα 2 αντίτυπα του βιβλίου της χρονιάς σύμφωνα µε το Publishers Weekly και τη Washington Post


Ζέτα Κλαπαδάκη

Οι νικητές είναι:

Βάσια Αθανασίου
Ιωαννιδου Λένα

Το Post του διαγωνισμού μας θα το βρεις εδω

Οι νικητές θα κληρωθούν και από τις δύο πλατφόρμες.

Για να μην χάνεις κανένα διαγωνισμό, ψάξε και βρες τους διαγωνισμούς του Allyou.gr πληκτρολογώντας στην αναζητήση του Facebook: #diagonismoiallyou

Μετάφραση: Νίκος Α. Μάντης

Μπεστ σελερ των New York Times
Βιβλίο
Η συνέχεια του μπεστ σέλερ Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου

Ξαναερωτευτείτε τον Έλιο και τον Όλιβερ, τους πρωταγωνιστές της πιο αγαπημένης σύγχρονης ιστορίας αγάπης, του εμβληματικού μυθιστορήματος Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου.

Μετρ στην απόδοση των πιο μύχιων στιγμιότυπων και των πιο λεπτών συναισθηματικών αποχρώσεων που συνιστούν την ουσία του πάθους, ο Aciman µας ξανασυστήνει τους ήρωές του, τους οποίους βρίσκουμε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.
Ο πατέρας του Έλιο, ο Σάµιουελ, ταξιδεύει από τη Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφθεί τον Έλιο ο οποίος σταδιοδρομεί ως προικισμένος κλασικός πιανίστας. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο µε µια όμορφη νεαρή γυναίκα θα ανατρέψει τα σχέδια του Σάµι και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.
Ο Έλιο μετά από λίγο καιρό μετακομίζει στο Παρίσι, όπου θα αποκτήσει µια σημαντική σχέση, ενώ ο Όλιβερ, οικογενειάρχης και καθηγητής πλέον στη Νέα Αγγλία, σκέφτεται σοβαρά να ξαναδιασχίσει τον Ατλαντικό για ένα ταξίδι επιστροφής στην Ευρώπη.
Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τις πολλές και διαφορετικές όψεις του έρωτα που προσπαθεί να δώσει απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα: Πεθαίνει ποτέ η αληθινή αγάπη;

 

Ο André Aciman (Αντρέ Ασιµάν) γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1951. Η οικογένειά του –εβραίοι µε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Ιταλία– αναγκάστηκε να φύγει από την Αίγυπτο το 1965 επί Νάσερ για να εγκατασταθεί στην Ιταλία. Το 1968 μετακόμισαν εκ νέου στη Νέα Υόρκη όπου ο Aσιµάν ζει μέχρι σήμερα. Πτυχιούχος του Lehman College και του Harvard, υπότροφος Guggenheim, διακεκριμένος καθηγητής Θεωρίας της Λογοτεχνίας στο City University της Νέας Υόρκης και ειδικός στον Προυστ, είναι επίσης συγγραφέας αρκετών  μυθιστορημάτων και δοκιμίων.

Έργα του έχουν δημοσιευτεί στο New Yorker, New York Review of Books, New York Times, Paris Review και στη συγκεντρωτική έκδοση The Best American Essays. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, το αυτοβιογραφικό του Έξοδος από την Αίγυπτο (Μεταίχμιο, 2013) τιμήθηκε µε το Whiting Writers’ Award.
Το προηγούμενο μυθιστόρημά του Να µε φωνάζεις µε τ’ όνομά σου (Μεταίχμιο, 2018) γνώρισε τεράστια επιτυχία διεθνώς και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο µε πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet και Armie Hammer.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός