Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλος Διαγωνισμός Μόδας από την Champion και το allyou

#DaretobeChampion! 4 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα Limited Edition φόρεμα της Champion!


Ζέτα Κλαπαδάκη

Η Champion υποδέχεται τη νέα σεζόν με έντονα χρώματα και sporty διάθεση! Fun, Playful, Dynamic. Η Rochester collection της Champion για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 μας καλεί να «παίξουμε» με το στιλ μας. Με έντονες αναφορές στο sportswear, το lookbook της συλλογής παρουσιάζει το αθλητικό DNA της Champion, με clean ύφος και εικόνες που υπογραμμίζουν την έννοια της κίνησης και των sports. 

ROCHESTER Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Η τάση του Athleisure παραμένει in fashion και παρουσιάζεται με φρέσκια αισθητική μέσα από τα κομμάτια-κλειδιά για τα οποία έχει καθιερωθεί η Champion όπως τα γνωστά φούτερ, τα  tracksuits, τα αξεσουάρ αλλά και basic κομμάτια που βοηθούν στο layering. Οι νέες προτάσεις της σεζόν περιλαμβάνουν τα Recycled Terry sweatshirts και hoodies τα οποία κοσμούνται με το signature C-logo της Champion, jersey tops με φαρδιά οριζόντια χρωματιστά prints και T-shirts σε κλασική γραμμή με graphic patterns. H συλλογή αποπνέει μία νοσταλγική διάθεση με σπορτίφ χαρακτήρα μέσα από αθλητικές φόρμες σε έντονα χρώματα, πολύχρωμες polo μπλούζες και rugby shirts με μεγεθυμένο το logo της Champion.

Η σειρά των μαγιό και bodywear περιλαμβάνει προτάσεις και για τα δύο φύλα, με board shorts που διαθέτουν  έναν συνδυασμό έντονων αποχρώσεων, μοτίβων και χρωμάτων για τους άντρες ενώ για τις γυναίκες προτείνει ολόσωμα κομμάτια από lycra με εφαρμογή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα αλλά και ελαφρώς ματ lycra μπικίνι και ολόσωμα μαγιό.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με footwear προτάσεις που χαρίζουν έντονα street vibes σε κάθε βήμα.  Γυναικεία και αντρικά sneakers παρουσιάζονται στις all time classic λευκές και μαύρες αποχρώσεις αλλά και σε πρωτοποριακούς χρωματικούς συνδυασμούς, από παστέλ ροζ έως έντονο πορτοκαλί και μοβ. Παράλληλα, τα rubber sliders με το λογότυπο της Champion αποτελούν το highlight της collection και ολοκληρώνουν ιδανικά τις sporty chic εμφανίσεις μας εξασφαλίζοντας πως κανένα look δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Η νέα, πρωτοποριακή Rochester συλλογή συμπίπτει φέτος με ένα σημείο-ορόσημο για την ιστορία της Champion®, η οποία γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων ομαδικής επιτυχίας μέσα από τη limited edition συλλογή Champion 100 και την καμπάνια “100 years for the Team”. Λαμπερός πρωταγωνιστής της, ο θρύλος των sports, Magic Johnson, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δύναμη της «ομάδας», έχοντας υπάρξει μέλος της “Dream Team” του αμερικανικού μπάσκετ.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να κάνεις δικό σου ένα  limited edition φόρεμα Champion (σε μαύρο ή γκρι), ακόλουθησε την @championgreece και το @allyougr στο Ιnstagram και βρες εδώ το post του διαγωνισμού!

 

@championgreece στο Instagram #ChampionRochester

Από το 1919, η Champion® προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα από καινοτόμες ενδυματολογικές επιλογές για άντρες, γυναίκες και παιδιά, οι οποίες περιλαμβάνουν activewear, αθλητικές φόρμες, T-shirts, παπούτσια και αξεσουάρ με μοντέρνο σχεδιασμό και αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Η Champion® είναι ένα brand που ανήκει στον όμιλο Hanesbrands.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department