ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μεξικάνικος καφές
Η κυριακάτικη αμαρτία μας περιλαμβάνει λίγη τεκίλα, αρκετό παγωτό και μπόλικη απόλαυση!
Φύλλις Νικολάου
Υλικά για μια μερίδα
2 κ.σ. ζεστός στιγμιαίος καφές
1 ½ κ.γ. τεκίλα
1 ½ κ.γ. λικέρ καφέ
1 μπάλα παγωτό βανίλια
λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
1. Ετοιμάζεις τον καφέ με βάση τις οδηγίες που θα βρεις στη συσκευασία, προσθέτοντας σε αυτόν όση ζάχαρη θες. Όταν είναι έτοιμος, τον μεταφέρεις σε μια κούπα.
2. Ρίχνεις την τεκίλα και το λικέρ στον καφέ και ανακατεύεις καλά για 1-2 λεπτά. Προσθέτεις το παγωτό, πασπαλίζεις με λίγη κανέλα και σερβίρεις.
Tip: Αν δεν είσαι φαν του στιγμιαίου καφέ, μπορείς (φυσικά) να χρησιμοποιήσεις espresso.
Πηγή: www. diethood.com
SELECTIONS
- Πώς να φορέσεις τα παστέλ χρώματα
- «Αν είχα πάει με όλες τις γυναίκες με τις οποίες ισχυρίζονταν οι φήμες, δεν θα είχα τον χρόνο να γυρίσω ούτε μια ταινία!» Τζορτζ Κλούνεϊ
- «Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele
- Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης