ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σάντουιτς με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και πεκάν
Κρεμμώδης υφή, γήινο άρωμα, αψιά και φρουτώδης γεύση: ναι, το κατσικίσιο τυρί και το αχλάδι φτιάχνουν το τέλειο σάντουιτς!
Φύλλις Νικολάου
Υλικά για 2 μερίδες
1/4 φλ. κατσικίσιο τυρί (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. πεκάν καβουρδισμένα και κομμένα
1/4 φλ. νεροκάρδαμο (χωρίς το κοτσάνι)
4 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής άλεσης φρυγανισμένο
2 κ.σ. μέλι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ, ανακατεύεις το νεροκάρδαμο με λίγο ελαιόλαδο και μέλι.
2. Απλώνεις το τυρί στις μισές φέτες ψωμί και βάζεις από πάνω το αχλάδι, τα πεκάν και το νεροκάρδαμο.
3. Καλύπτεις με τις υπόλοιπες φέτες και σερβίρεις.
Tip: Κάνει κρύο; Καιρός για σάντουιτς και σούπα! Για να αγγίξεις την κορυφή της απόλαυσης, συνδύασε αυτό το σάντουιτς με μια σούπα λαχανικών.