Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει φιλέτο λαυράκι

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει ένα ιδιαίτερο πιάτο για σήμερα.


Jean Louis Capsalas

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” μαγειρεύει σήμερα φιλέτο λαυράκι και φινόκιο σε λαδόκολλα με ούζο και κρέμα άνηθου. Μαγείρεψε και εσύ με τις οδηγίες του!

ΥΛΙΚΑ
•    2 φιλέτα λαυράκι
•    1 φινόκιο
•    1 κ.σ. ελαιόλαδο
•    2 κ.σ. ούζο
•    50 γρ. γιαούρτι
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένο άνηθο
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένα βότανα
•    Σκόρδο
•    Αλάτι, πιπέρι
•    1 πράσο σε λωρίδες για το τύλιγμα του papillote
•    1 φρέσκο κρεμμύδι
•    Σαλάτα και φύλο παντζάρι για γαρνιτούρα
•    Ξύσμα πορτοκαλιού
•    Λαδόκολλα (για papillote)
•    Αλουμινόχαρτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

•    Κόβουμε ένα τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλα. Βάζουμε το ένα φιλέτο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε πάνω σοτ φιλέτο φινόκιο, λάδι, βότανα.
•    Τοποθετούμε το άλλο κομμάτι φιλέτο από επάνω σαν σάντουιτς 
•    Διπλώνουμε την λαδόκολλα σαν καραμέλα, ανοίγουμε λίγο από την επάνω πλευρά και ρίχνουμε λίγο ούζο και ξύσμα πορτοκαλιού. 
•    Ψήνουμε στους 180C για 30-40 λεπτά. 
•    Μόλις ψηθεί τοποθετούμε σττ πιάτο το λαυράκι μαζί με τη λαδόκολλα.΄

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει