ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σουβλάκια από σεϊτάν
Μια τέλεια συνταγή για εσένα που είσαι vegan.
Υλικά
350 γρ. Barilla Farfalle
2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
120 γρ. τόνο σε λάδι
1 μικρό κρεμμύδι λεπτοκομμένο
80 γρ. μαύρες ελιές
2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
50 γρ. τυρί edam με λίγα λιπαρά λεπτοκομμένο
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τις φαρφάλες, σουρώνουμε al dente και τις περνάμε κάτω από κρύο νερό. Σε μία πιατέλα βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και τις ροδέλες από τα τηγανιτά κολοκύθια, τον τόνο με το λάδι του, τις ελιές, το τυρί και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Πηγή: Βotrini.gr
SELECTIONS
- Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου
- "Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ
- Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας
- Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;