ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Pasta με pesto vegan
Ιδανικό πιάτο για ένα φινετσάτο και γκουρμέ Σάββατο!
Υλικά για 4 μερίδες
Υλικά
400 γρ. spaghetti
2 ντομάτες την ψίχα
30 γρ. κουκουνάρι
1 ματσάκι μαϊντανό
Καρδιά από 1 σέλινο
100 γρ. ελαιόλαδο
1 πρέζα ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Χτυπάμε στο μπλέντερ το μαϊντανό, το σέλινο,το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Ύστερα προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια χωρίς να μπλεντάρουμε και ανακατεύουμε. Bράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα εκτός φωτιάς. Γαρνίρουμε με λίγη ρίγανη.
Πηγή: Βotrini.gr