ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ρυζόγαλο
Το σπιτικό είναι το καλύτερο!
Υλικά (για 8 μερίδες)
1 ποτήρι νερού ρύζι γλασέ
1 λίτρο γάλα
1 ½ λίτρο νερό
100 γρ. βούτυρο φρέσκο
70 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
Κανέλα
Οδηγίες
Βράζουμε το ρύζι μέχρι να πιει το νερό του. Ρίχνουμε ύστερα το γάλα, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα προσέχοντας να μην αρπάξει στον πάτο το γάλα. Μόλις ξεκινήσει να πήζει και να γίνεται κρέμα ρίχνουμε τη βανίλια και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις πήξει και γίνει σαν κρέμα αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε σε μπολάκια. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε
Πηγή: Βotrini.gr
SELECTIONS
- 5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα
- «Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ
- «Ανοίξτε τα μάτια σας και βρείτε ομορφιά εκεί που συνήθως δεν την περιμένετε» Jean-Paul Gaultier
- Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930