Σουφλέ με σολομό - AllYou.gr

Search

 

Σουφλέ με σολομό

Γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο

06 Δεκεμβρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Υλικά (για 4 μερίδες)

400 γρ. φρέσκο σολομό κομμένο σε φέτες
3 αυγά
1 κ.σ. άνηθο τριμμένο
1 κ.σ. σχοινόπρασο
10 γρ. βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
 ½ λίτρο μπεσαμέλ gluten free

Οδηγίες

Παίρνουμε το σολομό, τον βάζουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο και ψήνουμε πολύ καλά από τις 2 μεριές. Αλατοπιπερώνουμε, βγάζουμε το δέρμα και τα κόκαλα και τον περνάμε στο μίξερ να γίνει πουρές. Ανακατεύουμε μαζί με τη μπεσαμέλ και τα μυρωδικά. Χωρίζουμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τους 3 κρόκους. Τα 3 ασπράδια τα χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε το ασπράδι μέσα στο μείγμα με το σολομό και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε στο φούρνο χωρίς να τον ανοίξουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

 

Πηγή: Βotrini.gr





Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Natalie Portman: Σαλάτα με καρπούζι

Η vegan συνταγή της Hollywood star

Μadonna's Caipirinha

Φτιαγμένο αποκλειστικά από τον mixologist του nightclub New York City's Avenue