Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γιορτινό τραπέζι!

Ιδιαίτερες γεύσεις, gourmet προιόντα απ' όλο τον κόσμο σ'ενα γιορτινό τραπέζι



Ξέρουμε  καλά ότι τα γιορτινά τραπέζια είναι πολλά περισσότερα από φαγητό! Είναι έμπνευση, δημιουργία και φροντίδα κι αυτούς που νοιάζεσαι και αγαπάς!
Ανακαλύψαμε την πλουσιότερη ποικιλία από ιδιαίτερα προϊόντα και γεύσεις από όλο τον κόσμο σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ και ξέρουμε πως θα χαρούμε  τις γιορτές μαζί με τους αγαπημένους μας, γύρω από το πιο εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι!

Pixel
mikri.jpg 

Με τυριά, αλλαντικά, προϊόντα delicatessen, ξηρούς καρπούς και ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο !
 
 Στο καλάθι μου θα χωρέσουν όλα! Όλα όσα μόνο τις μέρες της γιορτής μου δίνω το ...πρασινο φως να αγοράσω:   Πέρλες Pescaviar λεμόνι & lime (λαμπερές πέρλες που θα αναδείξουν τα τυριά μας), Προσούτο Renzini Rosa di Norcia (με επικάλυψη κόκκους ροζ πιπεριού, νιφάδες σκόρδου, φύλλα μαϊντανού και δεντρολίβανο, μαρινάρεται σε ειδικές δεξαμενές με φυσικά, φρέσκα μπαχαρικά), Καπνιστός σολομός με Ουίσκι John Ross ( που έχει καπνιστεί σε φούρνο με πυρότουβλο και έχει μαριναριστεί στο malt whiskey Balvenie),  Baby gouda herbs & garlc (Ολλανδικής προέλευσης, παράγεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα/ ήπια κρεμώδης γεύση, βότανα και σκόρδο), Φουαγκρά πάπιας (από τις πιο λεπτές γεύσεις που μπορεί κανείς να βάλει στο τραπέζι, Γραβιέρα 3 μηνών με μαύρη τρούφα (παράγεται στην Βοιωτία, αποκλειστικά από πρόβειο γάλα της περιοχής και μαύρη τρούφα που συλλέγεται από τα βουνά της ορεινής Χαλκιδικής. Ζυμώνεται με το χέρι ),Σαλάμι με τρούφα και επικάλυψη παρμεζάνας (Ιταλικό προϊόν με επικάλυψη παρμεζάνα Reggiano)   

Καλοφάγωτα! Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σολομός Τοσκάνης – μια εύκολη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει

Απλή, γρήγορη και απίστευτα απολαυστική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν