Εσύ, πόσο ερωτευμένη είσαι με τη σοκολάτα; - AllYou.gr

Search

 

Εσύ, πόσο ερωτευμένη είσαι με τη σοκολάτα;

...μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία αγάπης & πάθους!

09 Φεβρουαρίου 2019
Συντάκτης : Allyou Team

 Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε έναν κρυφό έρωτα με τη σοκολάτα!
Μια ζεστή κούπα πλούσιας σοκολάτας συντροφεύει τις  όμορφες ρομαντικές στιγμές μας,  τα κρύα μας απογεύματα και κάθε μικρή ένοχη απόλαυση που θέλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ή να τη μοιραστούμε με πρόσωπο αγαπημένο.

Ερωτικό ταίρι της ζεστής σοκολάτας, η φράουλα, μ' ένα μοναδικά ανατρεπτικό γλυκό τρόπο Η εντυπωσιακή ροζ κορυφή της  σε συνδυασμό με την  λαχταριστή πλούσια γεύση της  σοκολάτας  σε κάνει να θέλεις την κάνεις δική σου χωρίς δεύτερη σκέψη.  Τη λένε Berry Hot Chocolate  και αποτελεί την φετινή πρόταση των Starbucks, για όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν την αγάπη αλλά και τους singles που γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους!

Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, αν παραγγείλεις την Berry Hot Chocolate, θα πάρεις άλλη μία δωρεάν για να τη μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να ζήσετε  μαζί την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση την Ημέρα που γιορτάζεται ο  Έρωτας!

Αυτή την ρομαντική εμπειρία, θα έχεις τη δυνατότητα να την βιώσεις αποκλειστικά στα Starbucks. Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου, μπες σε ρομαντική διάθεση με την μοναδικά ερωτεύσιμη σοκολατένια απόλαυση.. Berry Hot Chocolate!  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Vegan Παγωτό καρύδας

Η εύκολη συνταγή της Michelle Pfeiffer

Γεμιστά αβοκάντο με τραγανό mix λάχανου

Η raw vegan συνταγή της Hollywoood star

Giselle (Bündchen): Raw γλυκιά τάρτα με αβοκάντο και λάιμ

Η Giselle, το απόλυτο top model και η vegan συνταγή της!