Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το μυστικό για να μη σβολιάσει η σοκολάτα

Θα λιώσει για σένα!


Γεωργία Κοντού

Υπάρχει ωραιότερη διαδικασία στη ζαχαροπλαστική από το λιώσιμο της σοκολάτας στο μπεν μαρί; Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μη σβολιάσει, πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά αν η σοκολάτα έχει συγκεντρώσει έστω και ελάχιστη υγρασία. Για να την επαναφέρεις σε ρευστή μορφή δεν έχεις παρά να προσθέσεις, σιγά σιγά, ένα κουταλάκι του γλυκού λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο.

 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή

Προτεινόμενα

CELEBS

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο - Την τραυμάτισαν σοβαρά

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη ρεπόρτερ του Alpha

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

CELEBS

Πενθεί η Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της

Η 85χρονη μητέρα της ηθοποιού έπασχε από άνοια