Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αν λατρεύεις τη σοκολάτα, σου έχουμε νέα που θα σε ενθουσιάσουν

Συνδύασε τα οφέλη της σοκολάτας με εξαιρετική ποιότητα και τιμή που θα σε βάλει σε πειρασμό



Αν ο παράδεισος είχε γεύση τότε σίγουρα θα είχε γεύση σοκολάτας. Η πιο γλυκιά και πιο διαχρονική απόλαυση μας συναρπάζει από την παιδική μας ηλικία και μας συνοδεύει παντοτινά. Μαζί της γιορτάζουμε επιτυχίες, χαρές, νίκες ή μας γλυκαίνουμε όταν τα πράγματα είναι δύσκολα κι έχουμε ανάγκη κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση. Κι η σοκολάτα, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι χάρη στο κύριο συστατικό της το κακάο, μας βελτιώνει την ψυχική κατάσταση. Επιπλέον το αντιοξειδωτικό δυναμικό της σοκολάτας μπορεί να έχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα σε κακάο, όπως στη μαύρη σοκολάτα, τόσο περισσότερα οφέλη υπάρχουν. Η μαύρη σοκολάτα μπορεί επίσης να περιέχει λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε την ετικέτα.

selection

Μιλώντας για κακάο, οι σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας των Lidl παράγονται με πιστοποιημένο κακάο. Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι η ευκαιρία καθώς το διάστημα απο 15- έως 21 Σεπτεμβρίου θα επωφεληθείτε έκπτωσης 20% σε επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade, που εξασφαλίζει πιο δίκαιες αμοιβές για τους παραγωγούς αλλά και καλύτερη ποιότητα για όλους εμάς που τις απολαμβάνουμε!

Εξαιρετική ποικιλία γεύσεων

Τα Lidl διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από σοκολάτες για όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις και απαιτήσεις. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπάρες σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας με υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας όπως ολόκληρους ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα με 74% κακάο. Από την γκάμα δεν λείπουν οι σοκολάτες γάλακτος, οι σοκολάτα με σταφίδες, με μπισκότο και άλλες (σε διάφορα μεγέθη από 40g μέχρι 300g).

Εξαιρετική επιλογή αποτελούν οι εκλεκτές σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία «J.D. Gross» (βελγικές πραλίνες ή σοκολάτες με καραμέλα ή πορτοκάλι και σοκολάτες με ιδιαίτερες ποικιλίες όπως Ecuador ή Amazonas και διαφορετικά ποσοστά από ποιοτικό κακάο ως συστατικό, 56% ή 60% ή 70%).

jd_gross

Τι σημαίνει πιστοποίηση Fairtrade

Στο σύνολο των προϊόντων σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας που διαθέτουν τα Lidl, το 100% του κακάο είναι ήδη πιστοποιημένο με τη σφραγίδα προϊόντων Fairtrade. Όλα τα συστατικά αγοράζονται στο 100 τοις εκατό, σε συνθήκες δίκαιου εμπορίου. Προσφέροντας προϊόντα με κακάο με πιστοποίηση της Fairtrade η Lidl θέλει να προσφέρει στους παραγωγούς ασφάλεια και δικαιότερες αμοιβές και φυσικά ποιοτικά προϊόντα για τους καταναλωτές. 

Μοναδική σχέση τιμής-ποιότητας

Αυτό που χαρακτηρίζει τις σοκολάτες που διαθέτουν τα Lidl είναι ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και με το επιπλέον πλεονέκτημα η τιμή τους να είναι όχι απλώς δελεαστική αλλά ιδιαίτερα προσιτή, που σίγουρα δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό τους. Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει, ή αν τις γνωρίζετε ήδη και είστε σε αυτούς που ήδη τις προτιμάνε και τις επιλέγουν, τώρα έχετε έναν επιπλέον σημαντικό λόγο για να τις γνωρίσετε. Αυτήν την εβδομάδα, από 15 έως 21 Σεπτεμβρίου, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθείτε έκπτωσης 20% σε επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade! Απόλαυση που κάνει καλό σε εσάς αλλά και στους άλλους…

fairglobe

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Μια κρεμώδης σάλτσα τυριού πικάντικη με τρυφερά, τραγανά σπαράγγια, κοτολέτες κοτόπουλου σε αυτό το δείπνο εμπνευσμένο από τις αρχές της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department