Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ποιο είναι το μυστικό για πεντανόστιμα λαδερά;

Μια πατάτα θα σου λύσει πολλά προβλήματα και θα νοστιμίσει τη συνταγή!


Γεωργία Κοντού

Τώρα αρχίζει η καλύτερη εποχή να απολαύσεις τις αγαπημένες σου συνταγές λαδερών με φρέσκα λαχανικά... Όσο εύκολες όμως κι αν φαίνονται στην εκτέλεση, κρύβουν μερικές παγίδες. Για παράδειγμα, μπορεί τα λαχανικά να αρχίσουν να παραβράζουν, αλλά να μην έχουν πιει ακόμη τα νερά τους ή να σου πέσει περισσότερο αλάτι από όσο θα ήθελες.

Αυτά τα δύο προβλήματα θα σου λύσει μια πατάτα, υλικό-πασπαρτού για κάθε συνταγή λαδερών. Το μόνο μειονέκτημά της είναι ότι δεν μπορείς να την κρατήσεις για πολύ καιρό μαγειρεμένη στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται γρήγορα η γεύση της - οπότε καλό θα ήταν το φαγάκι σου να καταναλωθεί μέσα σε μία-δύο ημέρες!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;