Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ

Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!

Γεωργία Κοντού

Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.

Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.

Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.

Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.

Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.

Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.

Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares