Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ

Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!


Γεωργία Κοντού

Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.

Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.

Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.

Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.

Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.

Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.

Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!