Συνταγές για Chocolate Lovers από τη Sweete Stevia!

Ερωτευθείτε χωρίς ενοχές, τον γλυκό πειρασμό που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Τον Φεβρουάριο ερωτευόμαστε… σοκολατένιες συνταγές σκέτη γλύκα, με Sweete Stevia χωρίς τις περιττές θερμίδες της ζάχαρης! Ανακαλύψτε τις πέντε απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη, που κρύβονται στο ηλεκτρονικό Cookbook της Sweete Stevia (http://bit.ly/2l7OaGNκαι ενδώστε χωρίς τύψεις στον  πιο γλυκό πειρασμό, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Brownies ή Σοκολατόπιτα; Υγρό cake, Παρφέ ή Ρόφημα Ανανά με Σοκολάτα; Χάρη στη Sweete Stevia,  το αγαπημένο φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, φτιάχνουμε και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις τους αγαπημένους μας σοκολατένιους πειρασμούς, που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους… Chocolate Lovers που αγαπούν τα γλυκά αλλά  και τη γραμμή τους!

Μπείτε τώρα στο site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia & instagram @Sweete Stevia και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού, tips που θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη στην καθημερινότητά σας καθώς και μια σειρά από συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας συναρπάσουν.

Η Sweete Stevia διατίθεται: 

  1. σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
  2. σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με  κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.
  3. σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή  για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η νέα Sweete Stevia στην κρυσταλλική της μορφή  περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% και ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα.

Sweete Stevia

H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες. Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης.

H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συνταγές, επισκεφθείτε το site www.sweetestevia.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares