Skip to main content

MARKET

Υγιεινές και απολαυστικές προτάσεις από τα Marks & Spencer Food!

Ξεκινήστε τη νέα σεζόν με τον πιο δυναμικό τρόπο εντάσσοντας στη διατροφή σας υγιεινά προϊόντα με σε ξεχωριστές και υπέροχες γεύσεις από τα Marks & Spencer Food!



Η νέα χρoνιά αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για ένα πιο υγιεινό αλλά εξίσου απολαυστικό τρόπο ζωής! Τα Marks & Spencer Food σας προτείνουν μια ποικιλία θρεπτικών και άκρως γευστικών προϊόντων, σχεδιασμένων για να συμπληρώσουν την υγιεινή διατροφή σας και να τονώσουν τον οργανισμό σας.

Για ενέργεια όλη ημέρα…

Ξεκινήστε με ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες, συνδυάζοντας μούσλι και γκρανόλα με γάλα καρύδας ή ρυζιού, γεμάτο βιταμίνες D2 & B12. Για τους πιο βιαστικούς, τα μπισκότα από μέλι και βρώμη αποτελούν την ιδανική επιλογή για να δώσετε την απαραίτητη ενέργεια στον οργανισμό σας. 

Tip: Η ένταξη του δεκατιανού στη διατροφή σας θα διατηρήσει την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα ενώ θα συμβάλλει και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Για ένα υγιεινό σνακ στο γραφείο, επιλέξτε μπάρες με κανέλα, ξηρούς καρπούς και φρούτα από τα M&S Food!

Για ελαφριά γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας…

Τι καλύτερο από μια κρύα σαλάτα με βάση την κινόα ή τις φακές, συνδυασμένη με τόνο και λαχανικά ή ξηρούς καρπούς – δημιουργήστε τη δική σας αγαπημένη επιλέγοντας πεντανόστιμα υλικά, που θα βρείτε στα ράφια των M&S Food. Αντί για ψωμί, επιλέξτε ρυζογκοφρέτες για να συνοδεύσετε το γεύμα σας!

Γλυκές & αλμυρές λιχουδιές χωρίς ενοχές!

Η εξειδικευμένη ομάδα των M&S Food σε συνεργασία με διατροφολόγους, έχει φροντίσει ώστε όλες οι διατροφικές προτάσεις να προσφέρουν απόλαυση και να καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση. Ανάμεσα στα αλμυρά σνακς θα βρείτε low fat πατατάκια μαγειρεμένα στο φούρνο και όχι στο τηγάνι με υπέροχη γεύση sour cream και crackers τυριού χωρίς γλουτένη. Οι λάτρεις των γλυκών γεύσεων, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μπισκοτάκια με κομματάκια σοκολάτας, μπάρες σοκολάτας, αλλά και υπέροχα μπισκότα χωρίς γλουτένη με γεύση σοκολάτα ή λεμόνι.

Ξεκινήστε τη νέα σεζόν με τον πιο δυναμικό τρόπο εντάσσοντας στη διατροφή σας υγιεινά προϊόντα με σε ξεχωριστές και υπέροχες γεύσεις από τα Marks & Spencer Food!

Τα M&S Food θα τα βρείτε:

Ερμού 33-35, 6ο όροφος
Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα
Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1, Γλυφάδα
Λεωφ. Πεντέλης 23, Βριλήσσια
Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη
Γ. Θεοτόκη 15-17, Κέρκυρα

#marksandspencer

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ