Skip to main content

MARKET

Βραδιά Ρεσιτάλ Πιάνου για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Πάνος Καράν για «Το Πέταγμα».



Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Το Πέταγμα» πρόκειται να πραγματοποιήσει βραδιά ρεσιτάλ πιάνου την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προβολή και την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου
«Το Πέταγμα». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας.

Στην εκδήλωση, ο διεθνούς φήμης πιανίστας Πάνος Καράν θα παρουσιάσει το έργο «ETUDES EXTRAVAGANZA» του Frédéric Chopin. Πρόκειται για 24 σύντομα έργα-μινιατούρες, κάθε ένα  από τα οποία παραθέτει στον πιανίστα μια διαφορετική δυσκολία τεχνικής, ακραίου επιπέδου. Αποτελούν ίσως το πιο δύσκολο έργο για σόλο πιάνο, και η παρουσίασή του είναι ένα σπάνιο και ιδιαίτερο γεγονός για τον πιανίστα και για το κοινό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

-  από τα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)

- μέσω του ιστότοπου του Ιδρύματος: www.mcf.gr με χρήση κάρτας

- τηλεφωνικά στο 210 3418579

- στα εκδοτήρια Ticket Services, Πανεπιστημίου 39

- σε όλα τα καταστήματα Forthnet shops

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  επικοινωνήσουν με την κα Μαρία Τσικκίνη  και τον  κο Βασίλη Καλοπίση, τηλ. 210 6723232 (9:00-16:00)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2002 από γονείς ατόμων με νοητικές αναπηρίες με σκοπό να τους εξασφαλίσει μια ζωή με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Λειτουργούμε δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Αγία Παρασκευή, όπου οι διαμένοντες έχουν 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να ζουν μια καθημερινότητα με ενδιαφέροντα, επιλογές και σε συνεχή αλληλεπίδραση με την κοινότητα. Με τη νέα χρονιά σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε και μία 3η Στέγη. Στόχος μας είναι η ποιότητα σε ό,τι κάνουμε. Ποιότητα ζωής για τους εξυπηρετούμενους μας και ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε ως Σύλλογος.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ