Skip to main content

MARKET

Magic: Το νέο απολαυστικό παγωτό Made To Be Broken!

Τα νέα παγωτά Magic ήρθαν για να «τα σπάσουν».



Η κορυφαία σοκολατένια απόλαυση Magic μόλις έφτασε. Η πολυ-αναμενόμενη σειρά, που σχεδιάστηκε μαζί με καταναλωτές και περιλαμβάνει τις 3 αγαπημένες γεύσεις Magic – Κλασική, με Αμύγδαλο και με Λευκή Σοκολάτα – έρχεται σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία κυπέλλου, ιδανική για την απόλυτη εμπειρία παγωτού!

H τέλεια παρέα για μια απολαυστική βραδιά στο σπίτι. 
Με ένα μοναδικό συνδυασμό για κάθε γεύση, το βελούδινο παγωτό βανίλια γεμάτο από κομμάτια πλούσιας σοκολάτας αγκαλιάζεται από κέλυφος αληθινής σοκολάτας Magic. 
Πιέστε το κύπελλο, ακούστε το ξεχωριστό «κρακ» της σοκολάτας που σπάει και απολαύστε την νέα ξεχωριστή εμπειρία Magic σε κάθε κουταλιά.

Τα κύπελλα Magic είναι η τέλεια συντροφιά για τις στιγμές χαλάρωσης που αναζητάτε όλη μέρα, η τέλεια δικαιολογία για να μείνετε σπίτι το βράδυ του Σαββάτου και να «βουτήξετε» σε μοναδικές στιγμές παγωτο-απόλαυσης.

magic_keimeno.jpg

Αναζητήστε τώρα στα σημεία πώλησης τις νέες συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να διευκολύνουν το «σπάσιμο» της αληθινής σοκολάτας των παγωτών Magic. 

Magic Classic
Βελούδινο παγωτό βανίλια και πλούσια κομμάτια σοκολάτας, μέσα σε σοκολατένιο κέλυφος Magic. Με επίστρωση σοκολάτας Magic στην κορυφή, και την εμβληματική σφραγίδα σοκολάτας Magic.            

Magic Almond
Βελούδινο παγωτό βανίλια και πλούσια κομμάτια σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια αμυγδάλου, μέσα σε σοκολατένιο κέλυφος από σοκολάτα γάλακτος. Με επίστρωση σοκολάτας Magic και κομμάτια αμυγδάλου στην κορυφή. 


Magic White
Ακαταμάχητο παγωτό βανίλια Magic με πλούσια κομμάτια λευκής σοκολάτας μέσα σε κέλυφος λευκής σοκολάτας. Με επίστρωση σοκολάτας Magic στην κορυφή και την μοναδική σφραγίδα σοκολάτας Magic. 

Παγωτό Magic 
Το παγωτό Magic λανσαρίστηκε το 1989 ως το πρώτο παγωτό ξυλάκι που απευθυνόταν στο ενήλικο κοινό. Σήμερα, το Magic είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες παγωτού στον κόσμο, με πωλήσεις άνω του 1 δισ. τεμαχίων ετησίως, αποτελώντας τη μεγαλύτερη μάρκα παγωτών της Unilever.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.