Skip to main content

MARKET

Τα Leroy Merlin γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργίας τους..

10 χρόνια, 5 καταστήματα, εκατομμύρια Ήρωες του Σπιτιού και πολλοί τυχεροί!



Η Leroy Merlin γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και μας καλεί ‘Να γίνουμε ‘Όλοι Κομμάτι της Γιορτής’. Και υπάρχει σοβαρός λόγος να είναι κοινή η γιορτή των καταναλωτών και της Leroy Merlin:  

Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε το ζωηρό ενδιαφέρον των Ελλήνων για την ανακαίνιση του σπιτιού, τη διακόσμηση, τις ιδιοκατασκευές, παράλληλα με το δίκτυο των πέντε καταστημάτων της εταιρείας και τη δέσμευσή της να προσφέρει εξειδικευμένες, οικονομικές λύσεις που ομορφαίνουν το σπίτι και τη ζωή.

Οι δεσμοί με τη χώρα μας θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα, καθώς η Leroy Merlin θα συνεχίσει να επενδύει: Αναμένονται τουλάχιστον δύο νέα καταστήματα άμεσα, καθώς και ισχυρή ενίσχυση των υφισταμένων καταστημάτων, με στόχο να βρίσκει ο καθένας τις ειδικές λύσεις για να κάνει το σπίτι του και τον κήπο του πιο όμορφα και σε προσιτό κόστος.

H Leroy Merlin είναι μέλος του γαλλικού ομίλου ADEO, που κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την τρίτη παγκοσμίως στην αγορά των ιδιοκατασκευών. Ο Όμιλος ADEO απαριθμεί 89.000 εργαζόμενους, 15 εταιρείες και 32 αυτόνομες επιχειρήσεις σε 12 χώρες, ενώ το 2015 άγγιξε τα 300 εκατομμύρια πελάτες. H Leroy Merlin αναγνωρίζεται ως ο ειδικός στους τομείς ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, με ένα τεράστιο δίκτυο 384 καταστημάτων σε 12 χώρες παγκοσμίως, ενώ στη χώρα μας και στην Κύπρο, απασχολεί περισσότερους από 900 εργαζόμενους. 

leroy_keimeno2.jpg

Η γιορτή των 10 χρόνων συνδυάζεται με πολλές προσφορές και εκπλήξεις κάθε μέρα έως και τις 27 Μαΐου. Οι fans της Leroy Merlin μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά μέσα από το site της εταιρίας.

Η μεγάλη γιορτή θα κορυφωθεί με  πλούσια δώρα και εκπλήξεις που εξασφάλισαν τα Leroy Merlin, μέσα από διαγωνισμούς και διαδραστικά παιχνίδια στα καταστήματα. Έτσι, δέκα τυχεροί απ’ όσους συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στις οθόνες αφής των καταστημάτων, θα κερδίσουν ανακαινίσεις συνολικής αξίας 40.000 ευρώ και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Πράγα αξίας 1.700 ευρώ.

Ακόμη, 9 τυχεροί θα κερδίσουν ταξίδια εσωτερικού συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, ενώ θα μοιραστούν και 100 ακόμη δώρα συνολικής αξίας 7.000€. Επίσης, στα selfie corners των καταστημάτων της Leroy Merlin, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 2 scooter Yamaha ΝΜΑΧ. Όσοι παίξουν το online παιχνίδι μνήμης στο site της εταιρείας μπορούν να κερδίσουν 2 δραπανοκατσαβιδα και 5 κλιματιστικά ενώ θα μοιράζονται και 10 δώρα κάθε μέρα σε κάθε κατάστημα, μέσω instant win Ξυστό που μπορούν να βρεθούν στα ταμεία. 
 

leroy_keimeno.jpg
 

‘Γίνε και εσύ κομμάτι της γιορτής’ είναι το σύνθημα της Leroy Merlin κάτι που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της, καθώς σχεδιάζει τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει μέσα από συνεχή διάλογο με το καταναλωτικό κοινό και τους προμηθευτές της. Κεντρικό ρόλο στη γιορτή έχουν και οι εργαζόμενοι, καθώς οι συμβουλές τους, οι εξειδικευμένες γνώσεις τους και η φροντίδα τους είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία στην Ελλάδα.  

Τα 14 εκατομμύρια επισκέψεις στα καταστήματα της Leroy Merlin τα 10 αυτά χρόνια, είναι μια αποτύπωση της ανάδειξης εκατομμυρίων Ελλήνων σε «Ήρωες του Σπιτιού», που φροντίζουν για την άρτια λειτουργία, την αισθητική και τη ζεστασιά της κατοικίας τους ώστε να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στην οικογένεια και στις παρέες τους.  

Επισκέψου ένα καταστήματα Leroy Merlin σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, και ανακάλυψε ένα μέρος... για κάθε λύση, για κάθε σπίτι!
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η πλήρης γκάμα προϊόντων στο www.leroymerlin.gr  

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός