Skip to main content

MARKET

Προϊόντα φροντίδας με την σειρά Intim Area από τη FREZYDERM

Φροντίδα και περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τη σειρά Intim Area από τη FREZYDERM..



Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι το κεφάλαιο «Ευαίσθητη περιοχή» θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εκεί που νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά για να νιώθεις όμορφα και να είσαι υγιής, ξαφνικά κάτι συμβαίνει και σου χαλάει τη διάθεση.

Ιδιαίτερα την εποχή του καλοκαιριού οι κίνδυνοι για έκθεση σε μικρόβια και βακτήρια πολλαπλασιάζονται, αφού το μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα αλλά και η ηλιοθεραπεία αποτελούν τις πιο βασικές και συνηθισμένες αιτίες εμφάνισης ανεπιθύμητων ενοχλήσεων. Έτσι λοιπόν, πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει την υγιεινή της πιο ευαίσθητης περιοχής σας.

Η σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής  πρέπει να είναι μέλημα κάθε γυναίκας. Φυσικά και θέλουμε  τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα, αλλά είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή;  Πρέπει τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε να την καθαρίζουν, χωρίς να διαταράσσουν το pH της.
 

Με οδηγό τις ανάγκες της κάθε γυναίκας η FREZYDERM δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Intim Area, ειδικά σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ευαίσθητης περιοχής για υγεία και άνεση. Για τον εξειδικευμένο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής ας φροντίσουμε να ακολουθούμε ένα σχολαστικό καθαρισμό 1-2 φορές την ημέρα. Τα προϊόντα Intim Area της FREZYDERM μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί μας!

frezyderm_keimeno.jpg


INTIM AREA FOAM 
Ένας πολύ απαλός αφρός για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει την φυσιολογική άμυνα του δέρματος και προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες. Μειώνει τους ερεθισμούς και την κακοσμία, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. Η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά εύκολη αφού διατίθεται σε μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς.

INTIM AREA LIQUID
Υγρό για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία. Προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες και είναι ιδανικό για την περιποίηση της περιοχής μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα. Είναι κατάλληλο κατά τις ευαίσθητες περιόδους της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. 

INTIM AREA WIPES
Πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία. Προσφέρουν απαλό καθαρισμό και προστασία από ερεθισμούς, κακοσμία, ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες. Έχουν ήπια αντισηπτική δράση και διατηρούν το φυσιολογικό όξινο pH της περιοχής που αντιστοιχεί στην ηλικιακή περίοδο. Ιδανικά για να τα έχετε στην τσάντα σας, για απαλό καθαρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου κι αν βρίσκεστε. Κατάλληλα  κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;