Αυτό το καλοκαίρι πάμε Plazz…χωρίς καμία ταλαιπωρία!

H πρωτοπόρος και βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας η Plazz, επέστρεψε, βοηθώντας μας  να απολαύσουμε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι!

Η Plazz μας προσφέρει πρόσβαση σε παραλίες με διαθέσιμες ξαπλώστρες που ξεπερνούν τις 3.000 σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν ακόμα και από 1€!

Η ταλαιπωρία και το άγχος δεν έχουν θέση πια στο καλοκαίρι μας!

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

plazz_keimeno.jpgΑπλά και εύκολα, μπαίνουμε στο διαδίκτυο, πληκτρολογούμε www.plazz.com ή κατεβάζουμε την εφαρμογή Plazz στο Smart phone μας (iOS & Andoird) και έχουμε πρόσβαση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική, την Αττική μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο (Δήμος Πάφου, Δήμος Αγίας Νάπας).

Αφού εγγραφούμε στην Plazz, διαλέγουμε  παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα, προ-πληρώνουμε μέσω πιστωτικής κάρτας και είμαστε έτοιμοι για βουτιές και χαλάρωση στη σκιά στην αγαπημένη μας παραλία !

Παράλληλα, μέσα από την Plazz έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε  επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. καφέ, χυμό, αναψυκτικό, σνακ, parking, water sports) που προσφέρουν οι παραλίες σε καλύτερες τιμές ειδικά και αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής.

Η ευκολία και η ευχρηστία της εφαρμογής σε συνδυασμό με τις πολλαπλές επιλογές σημείων και φυσικά τις προσιτές τιμές μας «λύνει» τα χέρια  και το γνωστό σε όλους μας πρόβλημα του αν θα βρούμε διαθέσιμες ξαπλώστρες στην παραλία, την ώρα που θα την επισκεφθούμε.

Όλοι αξίζουμε  να απολαύσουμε ξέγνοιαστα το  καλοκαίρι μας  και η  Plazz το κάνει πραγματικότητα αφού εύκολα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές μας βοηθά να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία στις αγαπημένες μας παραλίες! H Plazz αποτελεί ιδανική λύση για οικογένειες που επιζητούν χαλάρωση μαζί με τα παιδιά τους μπροστά στο κύμα, για παρέες που δεν θέλουν να χωριστούν στην παραλία, αλλά και για όσους αγαπούν τον ύπνο και δεν θέλουν να ξυπνούν με το άγχος της ξαπλώστρας!

Αυτό το καλοκαίρι πάμε… Plazz χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Μάθετε περισσότερα
στην ιστοσελίδα www.plazz.com
και στη σελίδα facebook www.facebook.com/plazz.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares