Skip to main content

MARKET

Ο Δοντούλης και οι περιπέτειες του!

Μια υπέροχη διαδραστική θεατρική παράσταση από τη FREZYDERM στο River West με ελεύθερη είσοδο



FREZYDERM σας προσκαλεί στη νέα της παιδική θεατρική παράσταση  «Ο Δοντούλης και οι Περιπέτειές του», που θα λάβει χώρα στο River West,  το Σάββατο  01 Ιουλίου στις 12:00. Η παράσταση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η νεράιδα των δοντιών στενοχωρημένη επειδή τα δόντια χαλάνε πριν την ώρα τους στέλνει τον βοηθό της να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να μάθει τι συμβαίνει. Μέσα από πολύ γέλιο, χορό και τραγούδι τα παιδιά συμμετέχουν και βοηθούν να βρεθεί η λύση. Σε αυτήν την πρωτότυπη και ξεχωριστή παράσταση τα παιδιά μαθαίνουν για την στοματική υγιεινή με έναν τρόπο που μόνο παραμύθι μπορεί να φαντάζει! Μουσική, χορός και τραγούδι δένουν αρμονικά την παράσταση. 

Η παράσταση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του επιμορφωτικού προγράμματος της FREZYDERM για τη στοματική υγιεινή στα σχολεία. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα, ένα ολοκληρωμένο παιδικό θεατρικό έργο, με επιμορφωτικό χαρακτήρα που σα στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να μεταδώσει στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν την υγεία των δοντιών τους

Τη θεατρική αυτή παράσταση υπογράφει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, το οποίο από το 2011 πιστά και με σεβασμό δημιουργεί και παρουσιάζει, παραστάσεις για τα παιδιά με σκοπό να τα ψυχαγωγήσει, να τα διασκεδάσει και να μεταφέρει σημαντικές αξίες και έννοιες της ζωής, όπως η οικογένεια, η αγάπη, η φιλία, η μοναδικότητα, η ομόνοια και ο σεβασμός, καθώς και ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και συνεργαστούμε μεταξύ μας. «Από την αρχή καταλάβαμε ότι το μυστικό της ζωής είναι να διατηρήσουμε μέσα μας το μικρό παιδί που όλοι κρύβουμε, να το αγκαλιάσουμε, να το αγαπήσουμε και να το αφήσουμε να μας ταξιδέψει στα όνειρα μας», δηλώνει ο Γιάννης Σπανόπουλος από την παραγωγή.

Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός