Skip to main content

MARKET

50 Χρόνια Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης

“Ταξίδι στην Απόλαυση"! Επετειακή εμφάνιση, πάντοτε όμως η ίδια αγαπημένη γεύση!



Το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια και παρουσιάζει μια νέα επετειακή φιάλη έκπληξη. Συνολικά θα παραχθούν 2.017 συλλεκτικές φιάλες, διαθέσιμες αποκλειστικά από το κατάστημα του αποστακτηρίου στη Μυτιλήνη.

Η εμφάνιση της επετειακής φιάλης είναι εμπνευσμένη από τη διαδρομή του αγαπημένου μας ούζου. Η ετικέτα συμβολίζει ένα ταξίδι στην ιστορία του Ούζου ΜΙΝΙ, μιας ιστορίας άρρηκτα συνδεδεμένης με τα χρώματα και αρώματα του ελληνικού καλοκαιριού.

Η παρουσίαση της επετειακής φιάλης πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του ΜΙΝΙ, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην έναρξη του μοναδικού Φεστιβάλ Ούζου. Εκεί, όπου πριν από 50 χρόνια η εμπειρία και η εξειδίκευση 17 οικογενειών δημιούργησαν την μοναδική, αναλλοίωτη στο χρόνο συνταγή που έμελλε να αγαπηθεί και να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το Ούζο ΜΙΝΙ παράγεται με επιλεγμένο γλυκάνισο αποκλειστικά από το Λισβόρι που φημίζεται ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τα αρωματικά φυτά, το κρυστάλλινο νερό του νησιού, η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που το παράγουν αποτελούν και τα συστατικά που το κάνουν το πιο μαλακό και γλυκόπιοτο ούζο της Ελλάδας!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.