Skip to main content

MARKET

Adidas Original: Κυκλοφόρησε η νέα ταινία μικρού μήκους!

Τα adidas Originals παρουσιάζουν το τρίτο κεφάλαιο της καμπάνιας “Original is never finished” μέσα από μια νέα ταινία μικρού μήκους



-Στο νέο brand film η έννοια της αυθεντικότητας επαναπροσδιορίζεται -
-Την ταινία πλαισιώνει μουσικά το τραγούδι “My
Way” του Frank Sinatra σε ένα νέο remix που φτιάχτηκε ειδικά για την καμπάνια -
-Στο νέο φιλμ πρωταγωνιστούν νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί όπως οι James Harden, Kendall Jener, Playboi Carti, 21 Savage και Young Thug
-Η καμπάνια “Original” εμπνέει τη νέα γενιά και την καλεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της αυθεντικότητας, δίνοντας το μήνυμα ότι η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν τελειώνουν ποτέ-

Τα adidas Originals συνεχίζουν να αναδημιουργούν το ίδιο τους το δημιουργικό αποτέλεσμα και παρουσιάζουν το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας “Original” μέσα από το brand film “Original is never finished”, αποδεικνύοντας ότι όταν δημιουργείς ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, το αποτέλεσμα είναι πάντα αυθεντικό. Το “My Way” του Frank Sinatra το iconic soundtrack  που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με το brand και την καμπάνια έρχεται σε ένα καινούργιο, ιδιαίτερο remix με ένα ανανεωμένο cast από τη νέα γενιά δημιουργών από το χώρο της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού. Στο νέο φιλμ πρωταγωνιστούν η Kendall Jenner, global brand ambassador των adidas Originals, ο superstar του NBA James Harden που έχει διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία στο μπάσκετ καθώς και οι καλλιτέχνες Playboi Carti, 21 Savage και Young Thug που ο καθένας τους διαθέτει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, δημιουργικό πνεύμα και διάθεση να ανατρέψει το status quο.

origin_keimeno.jpg


Το τρίτο κεφάλαιο του brand film  "Original is never finished" εξερευνά την ιδέα της αναδημιουργίας με σκηνές από προηγούμενα versions του φιλμ που διασκευάστηκαν ξανά από μια νέα ομάδα δημιουργών. Το αιώνιο σύμβολο της ομορφιάς στη «Γέννηση της Αφροδίτης» του Botticelli, αυτή τη φορά δίνει την έμπνευση για την εντυπωσιακή σκηνή με την Kendall Jenner, η οποία, φορώντας το κλασσικό Superstar, αναπαριστά τη συμβολική στάση του έργου. Η Kendall βρίσκεται μέσα σε ένα sci-fi κέλυφος, για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της γέννησης και αναγέννησης και να θέσει ερωτήσεις που προκαλούν τη νέα γενιά. Οι rappers Playboi Carti, 21 Savage και Young Thug, οι οποίοι φορούν το τολμηρό Crazy, τοποθετούνται σε ένα γνωστό σκηνικό από το πρώτο κεφάλαιο της ταινίας, αποκαλύπτοντας με το δικό τους προκλητικό και έντονο ύφος το παπούτσι. Μια άλλη εικόνα από το πρώτο κεφάλαιο είναι η προσαρμογή της μαγικής σκηνής “Mirrors” στην οποία πρωταγωνιστεί ο χορός του Dev Hynes παίρνοντας νέο νόημα όταν ερμηνεύεται μέσω του αθλητισμού. Ο σταρ του NBA, James Harden, επιδεικνύει τη δεξιοτεχνία του με μια σειρά από χορογραφημένες ντρίμπλες φορώντας το EQT Support 93/17. Κάθε νέα σκηνή της ταινίας είναι οικεία αλλά ταυτόχρονα εντελώς καινούρια.

Σε πολλές από τις νέες σκηνές, η χαρακτηριστική στάση του DaVinci στο “Vitruvian Man”, ένα σύμβολο της εξουσίας, των αναλογιών και της αντίληψης του «ιδανικού», τροποποιείται ώστε να ταυτίζεται μοναδικά με κάθε πρωταγωνιστή του brand film και κατά κάποιο τρόπο να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά του και στον τρόπο που επηρεάζει τη σύγχρονη κουλτούρα και το κοινό.

Το “Original is never finished” αποδεικνύει ότι η αυθεντικότητα είναι ταυτόσημη με τη συνεχή εξέλιξη. Δεν μπορείς να μένεις στάσιμος, να κάνεις τα ίδια και τα ίδια και να είσαι αυθεντικός. Στο τρίτο κεφάλαιο της ταινίας, μια νέα έννοια του τι είναι original δημιουργείται, περνώντας το μήνυμα ότι η αυθεντικότητα δεν έχει να κάνει με το από πού ξεκίνησε μια ιδέα, αλλά με το πού καταλήγει.

Δες το τρίτο κεφάλαιο του brand film των adidas Originals, “Original is never finished”

https://youtu.be/UkdsGeJxDcA

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.