Skip to main content

MARKET

Starbucks: Νέες Φθινοπωρινές γεύσεις

Pumpkin Spice Latte & Caramelised Pecan Latte οι δύο απόλυτες γεύσεις του Φθινοπώρου μόνο στα Starbucks



Pumpkin_Spice_Latte.jpgΤο Φθινόπωρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την αγαπημένη γεύση του Pumpkin Spice Latte που επιστρέφει και φέτος, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στα Starbucks. Το Pumpkin Spice Latte συνδυάζει την γλυκιά γεύση της κολοκύθας με espresso, γάλα, σαντιγί και μπαχαρικά και κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους που ανυπομονούν για την επιστροφή του.  

Επιπλέον φέτος τα Starbucks παρουσιάζουν μία νέα Φθινοπωρινή πρόταση, το Caramelised Pecan Latte που αναδεικνύει τη σπάνια γεύση του pecan και την κρεμώδη υφή ενός latte, παντρεύοντάς τες με την ένταση του espresso, πλούσια σαντιγί και μοναδική sauce αλμυρής καραμέλας.

Και τα δύο ροφήματα μπορείτε να τα απολαύσετε ζεστά ή κρύα ή ακόμη και σε Frappuccino®, ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεσή σας.

Guatemala.jpgΠαράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το αγαπημένο σας ρόφημα επιλέγοντας μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε μέχρι τώρα. Διαθέσιμη αποκλειστικά αυτή την περίοδο στα Starbucks θα βρείτε την ποικιλία καφέ μοναδικής προέλευσης Guatemala Huehuetenango, σκούρου καβουρδίσματος με νότες μαύρης σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων που προσφέρει έντονη καπνιστή γεύση με μεσαία οξύτητα και σώμα.

Τέλος, τα Starbucks σας προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους το πάθος τους για τον καφέ και να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου. Είναι γνωστό ότι οι baristas των Starbucks  μοιράζονται ένα κοινό πάθος που βγαίνει μέσα από κάθε κούπα καφέ που ετοιμάζουν με δεξιοτεχνία και μαεστρία, ανταποκρινόμενοι σε κάθε αίτημά σας. Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, τα Starbucks σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους το πάθος τους για τον καφέ μέσα από μια σειρά Σεμιναρίων και μοναδικών Γευστικών Δοκιμών που προγραμματίζει κάθε κατάστημα σε διαφορετική ώρα. Ρωτήστε τους baristas των αγαπημένων σας καταστημάτων τι έχουν σχεδιάσει για την Ημέρα αυτή. 

Υπόσχεση των baristas των Starbucks είναι να μοιράζονται μαζί σας το μεγάλο πάθος τους για τον καφέ, μέσα από κάθε κούπα καφέ, κάθε νέο ρόφημα και νέα ποικιλία καφέ που σας προσφέρουν καθημερινά!

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα