Skip to main content

MARKET

To Elisabeth’s Point θα σε μεταμορφώσει στην πιο όμορφη Beauty Queen!

Live your Dream: Be a Beauty Queen



Θες να ζήσεις ένα όμορφο όνειρό σου; να απολαύσεις ειδικές θεραπείες προσώπου; Special φροντίδα για το σώμα σου; Να τονίσεις το βλέμμα σου με νέες βλεφαρίδες και κατά συνέπεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;  Nα υποδεχτείς το νέο χρόνο, ανανεωμένη και περισσότερο όμορφη; ή μήπως θέλεις απλά να αποκτήσεις ένα πανέμορφο μανικιούρ-πεντικιούρ;

Γρήγορα, άμεσα, οικονομικά; 
Ό,τι κι αν χρειάζεσαι γίνε τώρα η Beauty Queen. Επισκέψου το  beauty talk της Αθήνας, το αγαπημένο σε όλες σας, Elisabeth’s Point. Εκεί, θα σε υποδεχτεί η  Έλλη Τσανταρλιώτη, Advanced Certified Eyelash Extensionist και ιδιοκτήτρια του Elisabeth’s Point, και οι συνεργάτιδές της.  

Όλες θα σε ενημερώσουν για ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επιλέξεις από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα.

Θα σου υποδείξουν επίσης τι χρειάζεται το δέρμα σου και θα σε συμβουλεύσουν ουσιαστικά σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις φροντίδας του προσώπου και του σώματός μας. Στο Elisabeth’s Point θα βρεις κλασικές θεραπείες προσώπου & σώματος όπως δερμοαπόξεση, μασάζ και αδυνάτισμα μέχρι πιο εναλλακτικές μεθόδους, που μόνο το Elisabeth’s Point φιλοξενεί, όπως η θεραπεία ανάπλασης gua sha, που με μόλις μία συνεδρία επιτυγχάνει σύσφιξη προσώπου και λείανση των ρυτίδων.

Ταυτόχρονα θα μάθεις για τις προσφορές και τις ειδικές εκπτώσεις της εποχής. Ό,τι κι αν κάνεις, θα έχεις απολαύσει στο Elisabeth’s Point, ό,τι πιο όμορφο χρειάζεσαι για να αισθανθείς όμορφη και ανανεωμένη.   

Τηλεφώνησε τώρα στο 210.8023376 και κλείσε το δικό σου προσωπικό ραντεβού με την ομορφιά!

Elisabeth Lashes Extensions Βλεφαρίδων
@elisabethlashes
Elisabeth’s Point
Ελ.Βενιζέλου 4, 15121 Πεύκη, 210 80 23 376

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει