Skip to main content

MARKET

Μικρά μυστικά και tips για την Πρωτομαγιά!

Μάθε πως μπορείς να ζήσεις φέτος αυτή τη μέρα χαμογελώντας, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!



Η Πρωτομαγιά πλησιάζει και πρέπει να γίνει σωστή η αρχή. Ο πιο ζεστός ανοιξιάτικος μήνας, δηλαδή, να αρχίσει με ξεκούραση και την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και τα αγαποημένα σου πρόσωπα ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Παρακάτω θα διαβάζεις μερικά μυστικά και tips προς αυτή την κατεύθυνση! 

1. Πρωτομαγιά σημαίνει απόδραση στη φύση ή σε νησί. Φέτος μπορείς να ζήσεις αυτή τη μέρα παραδοσιακά και να προσπαθήσεις με την παρέα σου να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό στεφάνι από λουλούδια. Εκτός του ότι θα περάσετε υπέροχα και θα γελάσετε, μπορείς να το κρεμάσεις με καμάρι στην εξώπορτα ή να το ανεβάσεις στο Instagram με hashtag #diy.

2. Η υψηλή θερμοκρασία σε προκαλεί να βάλεις αέρινα φορέματα και γιατί όχι να φορέσεις το μαγιό σου και να τολμήσεις το πρώτο μπάνιο της χρονιάς. Σύμμαχός σου για μια αξέχαστη μέρα στο νησί είναι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, οι οποίες θα σου χαρίσουν δέρμα λείο και λαμπερό χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

3. Το παγωτό και οι δροσερές γρανίτες είναι must αυτήν την εποχή, καθώς σε βάζουν σε mood καλοκαιριού. Οπότε ξέχασε για μια μέρα την αυστηρή διατροφή και απόλαυσε την αγαπημένη σου γεύση .

4. Αν δεν έχεις κλείσει κάποια εκδρομή ή δεν έχεις χρόνο να φύγεις μακριά, μπορείς πάντα να οργανώσεις ένα πικ νικ στο πάρκο της γειτονιάς σου ή σε κάποιο άλσος. Βάλε σε ένα καλαθάκι το καρό τραπεζομάντηλο της γιαγιάς, ετοίμασε μικρά σαντουιτσάκια με τα αγαπημένα σου υλικά, μερικούς δροσερούς χυμούς και έφυγες!

5. Αν πάλι είσαι από τις κοπέλες που εκτιμούν ένα καλό pampering στο σπίτι ετοίμασε ένα spa day με τις κολλητές σου. Οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep θα κλέψουν την παράσταση και θα σας χαρίσουν υπέροχα απαλό δέρμα χωρίς πόνο.

6. Το πρόσωπό σου είναι ο καθρέφτης σου! Εάν έχεις αποφασίσει να βγεις για ξενύχτι το βράδυ της πρωτομαγιάς χρησιμοποίησε τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου Strep  για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο  που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

7. Έχεις όρεξη να βγεις έξω, αλλά όχι να ξοδέψεις και μια περιουσία; Πολλοί δήμοι οργανώνουν δωρεάν συναυλίες και εκδηλώσεις είτε δωρεάν είτε με μια πολύ μικρή συμμετοχή. Έτσι μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα.

Ό,τι και να επιλέξεις γι’ αυτήν την ημέρα να περάσεις υπέροχα και να αποφορτιστείς από την καθημερινότητα και τις αρνητικές σκέψεις, να χαμογελάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς που πραγματικά νοιάζεσαι.

#StrepSugaring #HomeTreatment

 

Λίγα λόγια για το Strep

Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep εύλογα θεωρείται ο Ειδικός στην Αποτρίχωση. Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα Strep καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Στην οικογένεια προϊόντων αποτρίχωσης Strep περιλαμβάνονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ. οι σειρές Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring
 


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου