Skip to main content

MARKET

Η Napapijri στηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2018

​Το Spetses Classic Yacht Regatta 2018 διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου στις Σπέτσες



Σε μία λαμπρή τελετή στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία πλήθους κόσμου από τον αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, επίσημος Apparel Sponsor της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ένδυσης Napapijri, με κεντρική της φιλοσοφία το «Make it Better», που αναδεικνύεται από τη συνεχή προσπάθεια δημιουργίας καινοτόμων και ξεχωριστών προϊόντων που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων μεριμνώντας, παράλληλα, και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Napapijri, λαμβάνοντας υπόψη τις επιταγές της μόδας και με οδηγό το outdoor παρελθόν της, αποδεικνύει  ότι τα sportwear είναι on trend, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υφάσματα με λειτουργικές λεπτομέρειες και την κλασική, outdoor αισθητική της.

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2018 διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου στις Σπέτσες από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look