Skip to main content

MARKET

4 + 1 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς στο νησί των Ανέμων

Μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες..



Ένα πράγμα είναι βέβαιο γι’ αυτό το νησί· όσες φορές και να το επισκεφτείς, ανακαλύπτεις συνεχώς κάτι διαφορετικό που σε συναρπάζει. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η Μύκονος ή αλλιώς η «καλλονή» των Κυκλάδων, αποτελεί τον πιο δημοφιλή, κοσμοπολίτικο, καλοκαιρινό προορισμό στην Ελλάδα. Μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες είτε αυτοί αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία είτε είναι προετοιμασμένοι για ξέφρενο πάρτι και ατελείωτα ξενύχτια! Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αλλά σίγουρα κανείς δεν πρέπει να παραλείψει να επισκεφθεί μερικά old time classic μέρη του νησιού!

Μικρή Βενετία: Πώς μπορεί να περιγράψει κανείς αυτή την μαγική εικόνα; Ένα μοναδικό σημείο στη χώρα του νησιού που μας ταξιδεύει στη Βενετία, χάρη στα κατάλευκα σπίτια με τα πολύχρωμα μπαλκόνια που είναι χτισμένα πάνω στη θάλασσα. Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο ιδανικός προορισμός για να απολαύσει κανείς το καφεδάκι του ή ένα δροσερό cocktail θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα. 

amnesia_keimeno1.jpg

Paradise Beach: The party is here! Αν ανήκεις στην κατηγορία των party lovers, τότε σίγουρα πρέπει να εντάξεις στο πρόγραμμά σου τουλάχιστον μια επίσκεψη στην πιο “hot” παραλία του νησιού! Πρόκειται για μια από τις πιο κλασσικές παραλίες της Μυκόνου, στην οποία διοργανώνονται καθημερινά μοναδικά beach parties, με καλεσμένους από κάθε γωνιά της υφηλίου.  

Paranga Beach: Λέγεται ότι είναι μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες του νησιού, Η παραλία βρίσκεται το νότιο κομμάτι του νησιού και αυτό ευνοεί αρκετά τους λουόμενους, καθώς δεν είναι εκτεθειμένο στους αυγουστιάτικους αέρηδες. Η χρυσή άμμος και τα βράχια στη θάλασσα δημιουργούν ένα αξεπέραστο φυσικό τοπίο κατάλληλο για καταδύσεις και εξερεύνηση. 

Οι ανεμόμυλοι της Μυκόνου: Υπάρχει άραγε κανείς που να επισκέφθηκε τη Μύκονο και να μην έβγαλε μια selfie κάτω από τους ανεμόμυλους; Οι ανεμόμυλοι είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού. Θα τους βρεις στα νοτιοανατολικά της χώρας, συνήθως παρέα με ένα πλήθος τουριστών που τους κοιτούν εντυπωσιασμένοι λόγου των επιβλητικών τους όγκων, που στέκονται απόλυτα στοιχισμένοι προς το αιγαίο πέλαγος.

Αγορές από τα Anamnesia: Δεν γίνεται να φύγεις με άδεια χέρια από αυτό το νησί! Τα Anamnesia είναι ο κατάλληλος προορισμός για να βρεις μοναδικά αντικείμενα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από την κυκλαδίτικη ομορφιά του νησιού! Αν νομίζεις ότι θα δεις τα συνηθισμένα σουβενίρ που υπάρχουν σε κάθε λογής κατάστημα, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Στα Αnamnesia το minimal στοιχείο παίζει πρωταρχικό ρόλο στα σχέδια κάνοντας τα ξεχωριστά!  

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat