Skip to main content

MARKET

Summer Tips για το πιο ωραίο καλοκαιρινό “beaute” 

Mαυρισμένη και λεία επιδερμίδα!



Έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε τα πρώτα μας μπάνια, τα πρώτα παγωτά και πολλές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Τα ελληνικά νησιά σφύζουν από κόσμο και τα σοκάκια γεμίζουν χαμόγελα. Μπορεί ακόμη οι εικόνες αυτές να ανήκουν στο μέλλον και να μετράς μέρες μέχρι την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση, αλλά σου αξίζει λίγος χρόνος για τον εαυτό σου. Και τί καλύτερο από ένα beaute.
 
Παρακάτω θα βρεις τα απόλυτα tips για μια τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα, έτοιμη για αέρινα φορέματα και σορτσάκια!! 

1.  Αφού κάνεις το αφρόλουτρό σου διάλεξε ένα απαλό scrub με μια καλοκαιρινή μυρωδιά, όπως μάνγκο, παπάγια ή ακόμη και καρύδα. Άπλωσε το σε όλη σου την επιδερμίδα και ειδικά στα πόδια και στα χέρια. Οι περιοχές αυτές είναι καθημερινά εκτεθειμένες στον ήλιο με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν τα περισσότερα νεκρά κύτταρα.

2.   Πριν κάνεις το scrub σου άπλωσε μια μάσκα και άφησέ την καθ’ όλη τη διάρκεια του μπάνιου σου αφού έχεις φροντίσει να τελειώσεις με το λούσιμο. Έτσι και θα κερδίσεις χρόνο και μια πεντακάθαρη επιδερμίδα.

3.  Μετά το μπάνιο σκουπίσου με μια μαλακή πετσέτα και ήρθε η ώρα για την αποτρίχωσή σου. Χρησιμοποίησε τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, οι οποίες  θα σου χαρίσουν υπέροχα απαλό δέρμα χωρίς πόνο και ερεθισμούς το βράδυ πριν από την επόμενη απόδραση στην παραλία ή από τη βραδινή σου έξοδο.

4.  Κάντε μανικιούρ, πεντικιούρ στις απόλυτες καλοκαιρινές αποχρώσεις, μασάζ προσώπου, χρησιμοποιήστε αποτριχωτικές ταινίες προσώπου Strep για αψεγάδιαστα πρόσωπα και βάλτε την αγαπημένη σας σειρά στο repeat. 

Η ώρα θα περάσει τόσο ευχάριστα που θα ανυπομονείς για την επόμενη φορά.

Ότι και να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, να περάσεις τέλεια, να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Α, και το Σεπτέμβρη στο γραφείο ετοιμάσου για τα πιο υπέροχα κομπλιμέντα για την μαυρισμένη και λεία επιδερμίδα σου! Θα πέσουν σωρηδόν!

#StrepSugaring #HomeTreatment
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας