Skip to main content

MARKET

Swarovski: Νέα εντυπωσιακή συλλογή γυαλιών

Η νέα Συλλογή Γυαλιών της Swarovski για το 2018 εμπλουτίζει τα υπάρχοντα λαμπερά μοντέλα της Swarovski με νέα, γοητευτικά και πρωτοποριακά σχέδια για τη μοντέρνα, πολυδιάστατη γυναίκα. 



Αντλώντας έμπνευση από τη συλλογή κοσμημάτων, η νέα σειρά εκφράζει απόλυτα τον χαρακτηριστικό κώδικα σχεδίασης της Swarovski. Τα θηλυκά, μοντέρνα και ευκολοφόρετα μοντέλα εστιάζουν ιδιαίτερα στην ομορφιά των κρυστάλλων Swarovski, προσφέροντας εξαιρετική λάμψη και κάνοντας το στυλ κάθε γυναίκας να ξεχωρίζει. 

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο στοιχείο μιας εμφάνισης, κάτι που κάθε γυναίκα χρειάζεται όλο τον χρόνο. Ως αξεσουάρ μόδας, απαιτούν την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια όπως ένα εξαιρετικό κόσμημα. Κάθε ζευγάρι γυαλιών εκφράζει το σύγχρονο στυλ και την ουσία της συλλογής της εκάστοτε σεζόν και ενσωματώνει λεπτομέρειες και πρωτοποριακές τεχνικές που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Swarovski»  

Μια ποικιλία από μονοχρωμίες, χρυσαφί και ουδέτερες αποχρώσεις προσφέρει στη σειρά γυαλιών ηλίου ανεπιτήδευτη, ευέλικτη και μοντέρνα εμφάνιση. Οι κομψές αποχρώσεις του ροζ στο μοντέλο SK0196 προσδίδουν trendy αίσθηση στο σχέδιο με το πολυεδρικό επάνω μέρος. 

Η συλλογή περιλαμβάνει κλασικά σχέδια, όπως το μοντέλο SK0189. Αυτή η νέα απόδοση ενός διαχρονικού σχεδίου δημιουργήθηκε για να απογειώνει ακόμα και τα πιο απλά σύνολα, χάρη στην πολυτελή διακόσμηση με κρύσταλλα και πέρλες Swarovski, ενώ οι διακριτικές κρυστάλλινες λεπτομέρειες αναβαθμίζουν το θρυλικό σχήμα aviator του SK0194. 

swaswarovski_keimeno.jpg

Τολμηρά, νέα σχήματα αποκαλύπτονται αυτή τη σεζόν, όπως ο μοντέρνος στρογγυλός σκελετός του μοντέλου SK0199, που διαθέτει βραχίονες διακοσμημένους με κρύσταλλα Swarovski και μια εντυπωσιακή χρωματική διαβάθμιση, το μοντέλο SK0198 με τις έντονες γωνίες, καθώς και το πρωτοποριακό SK0201 με τις επιβλητικές γραμμές, την εφαρμογή της καινοτόμου τεχνικής lens-on-lens και το πολύ εντυπωσιακό στυλ. Μια εξίσου εξαιρετική επιλογή είναι το μοντέλο SK0193, με το τολμηρό εξαγωνικό σχέδιο, τη δυνατότητα επιλογής χρωματιστού φακού και ένα κρύσταλλο αποκλειστικής κοπής Swarovski σε σχήμα ρόμβου στο εμπρός μέρος, ή το SK0203, μια θηλυκή εκδοχή για υπερμεγέθεις σκελετούς. 

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν βασικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας και δίνουν άμεσα νέο ύφος σε κάθε στυλ, ενώ η σειρά γυαλιών οράσεως προσφέρει νέες αποδόσεις εκλεπτυσμένων σχεδίων, αστραφτερές λεπτομέρειες και επίκαιρα χρώματα. 

Οι μεταλλικοί σκελετοί είναι τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν. Συνδυάζοντας τις έντονες γραμμές με την τολμηρή διακόσμηση με τετράγωνα κρύσταλλα Swarovski στους βραχίονες, το μοντέλο SKU5287 είναι ο ιδανικός σκελετός γυαλιών για να στρέφετε τα βλέμματα πάνω σας. Κομψό και θηλυκό, το σχήμα cat-eye του μοντέλου SK5286 διαθέτει πιο διακριτική λαμπερή διακόσμηση. 
Έχοντας ως πηγή έμπνευσης το διαχρονικό στυλ, το μοντέλο SK5285 είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετο. Το μοντέλο SK5283 προσδίδει πολυτέλεια σε κάθε εμφάνιση, χάρη στο κρύσταλλο αποκλειστικής κοπής Swarovski σε σχήμα ρόμβου που κοσμεί τον σκελετό. Η τάση για σχήματα cat-eye είναι ακόμα ισχυρή και το μοντέλο SK5291 δίνει νέα πνοή στο κλασικό στυλ, μετατρέποντάς το σε μοντέρνο, πολυτελές και εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών, χάρη στην τεχνική Crystal Fine Rocks της Swarovski που προσδίδει μοναδική λάμψη. 

Η σεζόν διαφαίνεται λαμπρή, καθώς η Swarovski εξακολουθεί να ανανεώνει τη συλλογή της με τολμηρές, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και υπερμοντέρνα σχέδια, που αποτίνουν φόρο τιμής στο ξεχωριστό στυλ της επωνυμίας και κάνουν πραγματικότητα τη φιλοσοφία «Brilliance for All», δίνοντας στη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας τη δυνατότητα να λάμψει. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της